Gastenboek

Gastenboek

Welkom in het gastenboek van Heel Holland Bakt. Laat in het gastenboek een idee, tip of suggestie achter!

Gastenboek

Let op: uw bijdrage is voor iedereen zichtbaar. Uw e-mailadres is alleen leesbaar voor de redactie. Klik voor gedragsregels en wetgeving op onderstaande link.

Velden met een * zijn verplicht.
Holland bakt
05-10-2014 21:06
Leuk programma, ontspannend. Maar Mevr. Martine Bill, Kunt u a.u.b wat minder oubollig en tuttig dit programma presenteren?
Vriendelijke groet, Elisabeth
Elisabeth
discriminatie
05-10-2014 19:51
Hahaha Nederlander heeft gelijk. De titel van dit programma is bijzonder discriminerend. Anderszijds als het alleen hollandse bakkers zijn, dus uit zuid en noord, dan weet ik niethoe het zit met de restauarants daar. Want zo geweldig is het allemaal niet wat neergezet word. Ik vind het idd wel heel goed voor mijn eigen zelfvertrouwen want daar dat ik denk dat ik juist nog niks kan en vele moet leren, word het tegendeel bewezen op tv. Ik vind het leuk om naar te kkijken maar zal nooit aan een dergelijk programma meedoen. Smaak is zo persoonlijk, wat jij geweldig en goed vind vind een ander juist weer niet .
Nogeennederlander
Holland/Nederland
05-10-2014 16:50
Is dit een programma voor de inwoners van Noord- en Zuid Holland of voor heel Nederland??
Vindt de titel Heel Holland Bakt nl. pure discriminatie!
Redactie

Beste heer/mevrouw,

 

De redactie is zich ervan bewust dat in het verleden met ‘Holland’ de Nederlandse provincies Noord- en Zuid-Holland samen werden aangeduid. Het is echter zo dat tegenwoordig met ‘Holland’ ook Nederland kan worden aangeduid. U kunt dit nakijken in de Van Dale, daar staat als tweede betekenis ‘Nederland’ opgenomen: www.vandale.nl/opzoeken
Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Vriendelijke groet,
Redactie Heel Holland Bakt

NEDERLANDER
oppepper
04-10-2014 17:03
Ik vind bakken heel leuk, maar ben erg kritisch en vind vaak dat ik de mist in ga. Als ik dan zie wat voor misbaksels er soms voorbijkomen in hhb bakt krijgt mijn vertrouwen weer een oppepper. Ik snap dat het veel lastiger is met die druk van het programma aan de gang te gaan. Zeker als je iets nog nooit gemaakt hebt. Ik leef dan ook echt wel mee. tegelijkertijd kan ik het niet helpen op dat moment mezelf toch een redelijke hobbybakker te voelen. De mooie baksels nodigen uit om aan de slag te gaan. Kei leuk.
tanja van de ven
TV maker
03-10-2014 20:54
Niet om het een of ander, maar als half italiaanse kan ik je melden dat het bakken van een goede pizza toch echt iets meer vergt dan je denkt Hanneke. ;)

Maar jeetje Marco, wat kan jij goed Nederlands! Heel correct hoor om 'bakken' en 'koken' uit elkaar te houden (ook al gaat het hier totaal niet om in Hanneke's pleidooi...) Maar ze heeft namelijk gelijk. De Engelse versie ís veel beter, of je het nou bakken of koken noemt, het gaat hier om kwalitatief goede TV maken. En daar zijn die Engelsen nou net iets beter in.
Sandrina
Re : je kan beter de Engelse versie bekijken
02-10-2014 22:17
Beste Hanneke.

Misschien is het beter, dat jij eens mee gaat doen in het nieuwe seizoen??

En nu niet zeggen dat het best wel moeilijk is om voor de camera onder druk te moeten presteren.

Je krijgt dan van mij gewoon objectief commentaar.

Btw, er wordt wel degelijk gebakken in het programma, ook de Engelse versie.
En dus niet gekookt, wat jij wel aangeeft in je post.
Marco
je kunt beter naar de BBC kijken
02-10-2014 10:01
Beste programmamakers,

Het spijt me om te zeggen maar als je de Britse originele versie ziet, The British Bake Off (aanstaande woensdagavond de finale), dan is de Nederlandse versie van Heel Holland Bakt een heel erg zwak. Wat een groot verschil!

Het is natuurlijk makkelijk om commentaar te leveren, maar de Nederlandse programmamakers zouden toch een beter voorbeeld moeten nemen aan hun collega's van de BBC. Het moet echt beter kunnen, ze krijgen immers het gehele format, inclusief grappen/tricks in handen. Alles wordt voorgeschoteld en voorgekauwd, waarom kan het dan niet svp beter?

Toen er in het NL-se programma met 'n serieus gezicht pizza's werden gebakken, haakte ik echt af.. Ik dacht eerlijk gezegd even dat ik naar een aflevering van Koefnoen zat te kijken en dat de draak werd gestoken met het programma. Erg jammer!

Ik kan iedereen aanraden om over te schakelen naar het Britse originele programma - dit is meesterlijk, de kandidaten koken de sterren van de hemel en de jurering is zeer professioneel!

Ik houd moed dat de Nederlandse versie beter zal worden, tot die tijd zal ik me vermaken de Engelse versie! :-)

(en dan niet zeggen dat het moeilijk is om Engels te verstaan, daar gaat het hier niet over)
Hanneke
proeven
01-10-2014 16:08
Met veel plezier kijk ik naar HHB op zondagavond. Nu vraag ik mij af waarom de kandidaten niet meeproeven als de jury hun product proeft. Zo zou je op tv kunnen zien of ze het commentaar van de jury herkennen.

Groet Sigrid
Sigrid Jonker
appeltaart
01-10-2014 15:58
hallo,
ik zoek een ouderwetse appeltaart recept,zonder noten.
wie o wie helpt mij.
anja pennings
meet and greet
29-09-2014 20:31
beste hhb.
nooit geschoten altijd mis,

ik en mijn beste vriendin kijken altijd naar heel holland bakt, de kookkunsten en falen zijn leuk. maar de humor van martine is het beste!

is er een kans dat er een meet en greet te regelen is?
Tom