Gastenboek

Gastenboek

Welkom in het gastenboek van Heel Holland Bakt. Laat in het gastenboek een idee, tip of suggestie achter!

Gastenboek

Let op: uw bijdrage is voor iedereen zichtbaar. Uw e-mailadres is alleen leesbaar voor de redactie. Klik voor gedragsregels en wetgeving op onderstaande link.

Velden met een * zijn verplicht.
I love Heel Holland Bakt!
17-10-2014 21:27
Ongelovelijk goed dit programma! Ik ben er helemaal aan verslaafd!!! Zelf ben ik eigenlijk ook banketbakker, alleen werk ik nu in de horeca en bak zelf nauwelijks meer.
Af en toe met kinderen, dat is ook leuk: cupcakes, popcakes, koekjes en pizza's dat soort dingen. maar als het zondag avond is, wdordt ik razend enthousiast en ben ik niet meer te houden! Ik beleef het helemaal mee, zodat ik de hele uitzending niet rustig op de bank kan blijven zitten! Want het meeste komt me toch bekend voor! Maar ik vind alle kandidaten super, terwijl je al van af het begin de echt getalenteerde er wel uit kunt halen! Helemaal super!!!
Annemarie
Martine
17-10-2014 17:54
Wat 'n hartelijk mens is Martine toch. Ze weet als geen ander het ijs, met haar droge humor te doorbreken, als het even wat minder gaat, met de bakkers en hun baksels!!!
anne
Poffert
16-10-2014 20:32
Hallo,
Wat een super programma en wat raken wij hier thuis nog meer geïnspireerd!
Herfstvakantie...dus "aan de Poffert"
Hij is geweldig gelukt en de kids en man zijn er gek op!
Zit al klaar voor zondag ;)
Esther
Een geweldig programma
16-10-2014 09:33
Elke keer weer genieten mijn man en ik van de uitzending !
Complimenten voor allen die meedoen .
Bakte zelf altijd al , van thuis uit geleerd in groot gezin , jaarlijkse feestdagen was het vooraf een groot bakfestijn met veel gezelligheid . Natuurlijk ook met de nodige misbaksels , dat hoort erbij , lachen , gieren , brullen , maar............ vaak wel de lekkerste ! Door het program zin gekregen om zelf weer eens wat nieuws te proberen . De herfst taart van Corinne , wat een bijzonder recept ...........en bewerkelijk !!, als ik de jury hoor , heel lekker.
En wie er uiteindelijk wint ? voor mij zijn het allemaal winnaars , gewoon door het feit dat ze mee doen !
Nog veel succes, met groet aan Martine, Janny en Robert.
Marijke
Marijke
Mantelpakje
15-10-2014 20:53
Janny had deze keer een prachtig blauw mantelpakje aan: waar komt dat vandaan of welk merk is dat ?
Therese
Inspirerend
15-10-2014 14:03
Wat een mooi programma, een programma waar werkelijk heel het land wat aan heeft van jong tot oud.

Hoe inspirerend dat het voor 'ons' mensen is kun je zien in de winkels a supermarkten.

heel veel winkels/supermarkten liggen vol met allerlei bak spullen a producten die je kunt of moet gebruiken bij een mooie nieuwe bak(kers) creatie. Allen springen/haken in, in dit gebeuren nl. "Heel Holland Bakt"

Dit is iets moois op de buis voor 'ons' mensen die van iets moois ook iets lekkers kunnen/willen presenteren ook de mooie exemplaren die als boek uit gegeven worden zijn daar heel nuttig bij en voor. Gisteren op zoek geweest samen met mijn man die wil zo graag de boeken maar helaas, konden in geen van de boekwinkels a ah supermarkten meer aan de boeken komen helaas....
Ennn... oefening baart kunst en dat zie je bij elke uitzending.
Redactie

Beste familie van Peer,

Neem eens een kijkje in de MAX Winkel: http://www.maxwinkel.nl wellicht is zijn de Heel Holland Bakt-boeken daar wel nog te koop!

Groeten,
Redactie Heel Holland Bakt

familie van peer
baksels
15-10-2014 11:33
geachte redactie,

ik geniet van uw programma. Maar ik vraag me af wat er gebeurt met de baksels?
Gaan die naar de Voedselbank?
m vr. gr,

Hen
Redactie

Beste Hen,

de baksels worden na de opnames opgegeten door de kandidaten en de crew. Blijft er daarna nog iets over? Dan gaat het met de kandidaten mee naar huis, zodat ze daar ook nog mee kunnen genieten van al het lekkers.

Hartelijke groet,
Redactie Heel Holland Bakt.

Hen
Heerlijk
14-10-2014 23:49
Wederom genoten van een perfecte avond kookles. Klasse!
Een geweldig programma met fantastische deelnemers. Hoop dat Jacques wint, wat een enige man!
Jessy
dus
14-10-2014 14:38
Huh lees ik net dat voor de technische opdrachten de kandidaten geen recept krijgen maar het zelf mogen uitvogelen. Betekend dat dat ze verder wel recepten voor hun neus hebben????

Ooo dan durf k wel #gaathardnadenken
Monique
Bagels
14-10-2014 14:35
Dinsdagochtend omgetoverd tot bakochtend. Vanochtend heb ik de bagels geprobeerd. Goed de instructievideo bekeken Goede uitleg, kan bijna niet mis! Tot op het laatste moment echter dacht ik dat het echt niks zou worden maarr!! Heej ze zijn mooi van kleur, goed gaar en smaken echt heel lekker!! Leuk om te maken, ga het in de herfstvakantie nog eens doen hoor! Ook de crackers gemaakt, gingen ook prima! Haha ik kan meer dan ik denk,
zal ik ??? (durf niet )

Voor Ina: de verse gist kun je kopen bij de Jumbo, zijn kleine pakjes van 42 gram, van bruggeman, bakkersgist. Vind je in het koelvak. Wellicht ook bij andere supermarkten en ik denk ook bij de bakker misschien? Hoop dat je het kan vinden :)
Monique