Gastenboek

Gastenboek

Welkom in het gastenboek van Heel Holland Bakt. Laat in het gastenboek een idee, tip of suggestie achter!

Gastenboek

Let op: uw bijdrage is voor iedereen zichtbaar. Uw e-mailadres is alleen leesbaar voor de redactie. Klik voor gedragsregels en wetgeving op onderstaande link.

Velden met een * zijn verplicht.
Martine
06-10-2014 09:20
Wat bent u toch een leuke mevrouw.
U moet gewoon doorgaan met uw reacties en opmerkingen deze zijn soms nog droger dan de slechtste koekjes die er gebakken worden.
Hilarisch
Anita
Heel Holland Bakt
05-10-2014 21:53
Wat een *** zeg. Nederlander heeft een minderwaardigheidscomplex. Het is gewoon een leuk programma Martine is

[admin] *** deze reactie is, omdat hij in strijd is met de spelregels van het gastenboek, bewerkt door de redactie van Heel Holland Bakt [/admin]
Mara
Genieten.
05-10-2014 21:33
Het programma is genieten. Leer er veel van. En Martine....geweldig hoe je het doet!
Tonnie Buitink
Leuk
05-10-2014 21:11
Vind het een leuk programma.
Maar mevrouw Bijl ,hier in Gelderland zingen we toch heen en weer te wippen.
Richi
Holland bakt
05-10-2014 21:06
Leuk programma, ontspannend. Maar Mevr. Martine Bill, Kunt u a.u.b wat minder oubollig en tuttig dit programma presenteren?
Vriendelijke groet, Elisabeth
Elisabeth
discriminatie
05-10-2014 19:51
Hahaha Nederlander heeft gelijk. De titel van dit programma is bijzonder discriminerend. Anderszijds als het alleen hollandse bakkers zijn, dus uit zuid en noord, dan weet ik niethoe het zit met de restauarants daar. Want zo geweldig is het allemaal niet wat neergezet word. Ik vind het idd wel heel goed voor mijn eigen zelfvertrouwen want daar dat ik denk dat ik juist nog niks kan en vele moet leren, word het tegendeel bewezen op tv. Ik vind het leuk om naar te kkijken maar zal nooit aan een dergelijk programma meedoen. Smaak is zo persoonlijk, wat jij geweldig en goed vind vind een ander juist weer niet .
Nogeennederlander
Holland/Nederland
05-10-2014 16:50
Is dit een programma voor de inwoners van Noord- en Zuid Holland of voor heel Nederland??
Vindt de titel Heel Holland Bakt nl. pure discriminatie!
Redactie

Beste heer/mevrouw,

 

De redactie is zich ervan bewust dat in het verleden met ‘Holland’ de Nederlandse provincies Noord- en Zuid-Holland samen werden aangeduid. Het is echter zo dat tegenwoordig met ‘Holland’ ook Nederland kan worden aangeduid. U kunt dit nakijken in de Van Dale, daar staat als tweede betekenis ‘Nederland’ opgenomen: www.vandale.nl/opzoeken
Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Vriendelijke groet,
Redactie Heel Holland Bakt

NEDERLANDER
oppepper
04-10-2014 17:03
Ik vind bakken heel leuk, maar ben erg kritisch en vind vaak dat ik de mist in ga. Als ik dan zie wat voor misbaksels er soms voorbijkomen in hhb bakt krijgt mijn vertrouwen weer een oppepper. Ik snap dat het veel lastiger is met die druk van het programma aan de gang te gaan. Zeker als je iets nog nooit gemaakt hebt. Ik leef dan ook echt wel mee. tegelijkertijd kan ik het niet helpen op dat moment mezelf toch een redelijke hobbybakker te voelen. De mooie baksels nodigen uit om aan de slag te gaan. Kei leuk.
tanja van de ven
TV maker
03-10-2014 20:54
Niet om het een of ander, maar als half italiaanse kan ik je melden dat het bakken van een goede pizza toch echt iets meer vergt dan je denkt Hanneke. ;)

Maar jeetje Marco, wat kan jij goed Nederlands! Heel correct hoor om 'bakken' en 'koken' uit elkaar te houden (ook al gaat het hier totaal niet om in Hanneke's pleidooi...) Maar ze heeft namelijk gelijk. De Engelse versie ís veel beter, of je het nou bakken of koken noemt, het gaat hier om kwalitatief goede TV maken. En daar zijn die Engelsen nou net iets beter in.
Sandrina
Re : je kan beter de Engelse versie bekijken
02-10-2014 22:17
Beste Hanneke.

Misschien is het beter, dat jij eens mee gaat doen in het nieuwe seizoen??

En nu niet zeggen dat het best wel moeilijk is om voor de camera onder druk te moeten presteren.

Je krijgt dan van mij gewoon objectief commentaar.

Btw, er wordt wel degelijk gebakken in het programma, ook de Engelse versie.
En dus niet gekookt, wat jij wel aangeeft in je post.
Marco