Thuisbakkers opgelet!

De Heel Holland Bakt app heeft fijne video’s, kakelverse recepten, fantastische fotoframes en nog veel meer extra’s om van te smullen.

Gebruik ook de interactieve videospeler in de app. Hiermee kan jij als thuisbakker op cursus bij Robèrt, gewoon vanuit huis!

In de interactieve videospeler laat Robèrt je stap voor stap zien hoe je de technische opdracht maakt, aangepast op de manier waarop je bakt. Zo kun je zelf beslissen of je basisingrediënten zelf wilt maken, of kant-en-klaar gebruiken. Ook scrollen en vegen met vieze vingers is verleden tijd, want vanaf nu is het mogelijk om te navigeren door de video.

 

Download in App Store (Apple) Download in Google Play (Android)

Jannie app

Interactieve receptenvideo's

Ook Janny heeft een rol in de interactieve receptenvideo’s. Dankzij haar leer je meer over de achtergronden van de baksels.

Dankzij honderden recepten, tientallen video’s met basistechnieken en inspiratie, achtergrondartikelen, de interactieve speler en landscape modus is Heel Holland Bakt dé virtuele bakassistent van Nederland. Gratis en onmisbaar voor alle thuisbakkers.

De Heel Holland Bakt-app is de officiële app bij het gelijknamige televisieprogramma van Omroep MAX. Je kunt deze gebruiken op smartphone en tablet.

App wint Digital Impact Award 2019

Televizier-ster Digital Impact 2019

In 2019 wonnen wij de Televizier-Ster Digital Impact 2019! Dé prijs voor het televisieprogramma met de leukste online ervaring. En dat dankzij jullie, onze fans. Tip ‘m vooral aan je vrienden, deze leuke app!