Terug

De beste thuisbakkers

In de finale sta je niet zomaar, deze kanjers sleepten de winst in de wacht!

Finale

Alle winnaars op een rij

Met alweer 4 seizoenen van Heel Holland Bakt zijn er ook 4 winnaars uit de bus gekomen. De 4 beste thuisbakkers wisten iedere week Janny en Robèrt te overtuigen met mooie en vooral smaakvolle baksels. We zetten de winnaars en hun lekkerste recepten voor je op een rijtje.

 

Rutger

Rutger, winnaar eerste Heel Holland Bakt

Rutger was de eerste deelnemer die in 2013 de titel Beste Thuisbakker van Nederland in de wacht sleepte. Hij bakte onder andere een smaakvolle en klassieke amandeltulband.

 

Menno

Menno

In 2014 meldde de Haagse thuisbakker Menno zich aan. En met succes: hij won! Menno deed de jury meerdere malen versteld staan van zijn overheerlijke broden en taarten. Eén van onze favorieten recepten is die van zijn worteltaart met roomkaas-botercrème.

 

Sarena

Sarena

De eerste vrouwelijke winnaar is Sarena, in het derde seizoen. De jury noemde haar een bommetje van een baktalent en een combinatie van Groningse nuchterheid en Italiaanse passie. En dat zorgt natuurlijk voor baksels waar je niet vanaf kunt blijven. Haar hazelnootschuimtaart met chocolade is er zo eentje.

 

Annemarie

Annemarie

Annemarie gaat voor inhoud. Ze bakt taarten die er niet alleen prachtig uitzien, maar ook lekker smaken! En met die mentaliteit won Annemarie in 2016. Haar slof met advocaat moet je echt eens proberen te maken.

Wie zich in 2017 De Beste Thuisbakker van Nederland mag noemen is nog gissen, maar we beloven dat het niveau ongekend hoog ligt en er heerlijke recepten aan komen!

 

Reageren

Je kunt op dit moment niet reageren.