E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Ga naar de inhoud
  • Inloggen
  • Registreren
Lees voor
Omroep MAX
NPO Start
Heel Holland Bakt Heel Holland Bakt
  • Home
  • Recepten
  • Bakken
    • Inspiratie
    • Bakhulp
    • Instructievideo's
    • Begrippen & technieken
    • Vraagbaak
  • Programma
    • Nieuws
    • Uitzendingen
    • Kandidaten
    • Videosnacks
    • Aanmelden
  • Registreren
  • Inloggen
  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op TikTok
  • Volg ons op Instagram
Inloggen

Artikelen

Sorteren op Datum ▼
  • Sorteren op naam
  • Sorteren op datum
Bakbasis met Robèrt: krokant hazelnootschuim

Bakbasis met Robèrt: krokant hazelnootschuim

Anneke verlaat de tent: “Het was intens, pittig, maar ik had het voor geen goud willen missen”

Anneke verlaat de tent: “Het was intens, pittig, maar ik had het voor geen goud willen missen”

Verdraaid lekker: hazelnootschuim schnitt, kaasvlinders en draaimolentaarten

Verdraaid lekker: hazelnootschuim schnitt, kaasvlinders en draaimolentaarten

De schnitt: al generaties lang een favoriet

De schnitt: al generaties lang een favoriet

Daan verlaat als 3e de tent: “Het was een harstikke mooi avontuur”

Daan verlaat als 3e de tent: “Het was een harstikke mooi avontuur”

Sticky toffee-taarten, bourdaloue-perentaarten en donuttorens: het thema is Zoet

Sticky toffee-taarten, bourdaloue-perentaarten en donuttorens: het thema is Zoet

Bakbasis met Robèrt: zo maak je de lekkerste frangipane

Bakbasis met Robèrt: zo maak je de lekkerste frangipane

Wereld rond in donuts: dit zijn de lekkerste varianten van over de hele wereld

Wereld rond in donuts: dit zijn de lekkerste varianten van over de hele wereld

‘Wat gebeurt er nou met al die taarten?!’ Janny en Robèrt geven antwoord op de meestgestelde vragen

‘Wat gebeurt er nou met al die taarten?!’ Janny en Robèrt geven antwoord op de meestgestelde vragen

Deze kerst op tv: een exclusief kijkje achter de schermen in Heel Holland Bakt Blikt Terug

Deze kerst op tv: een exclusief kijkje achter de schermen in Heel Holland Bakt Blikt Terug

Jip verlaat deze week de tent: “Ik heb wel de 100ste aflevering gehaald!”

Jip verlaat deze week de tent: “Ik heb wel de 100ste aflevering gehaald!”

Bakbasis met Robèrt: fluweelzacht biscuit

Bakbasis met Robèrt: fluweelzacht biscuit

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • …
  • 107
  • 108
Max Omroep MAX
Alle rechten voorbehouden © Heel Holland Bakt 2025.

Overzicht

  • Over Heel Holland Bakt
  • Recepten
  • Nieuws
  • Uitzendingen
  • Sitemap
  • Registreren
  • Inloggen

Service

  • Over Omroep MAX
  • Pers
  • Contact
  • Algemene voorwaarden
  • Privacyverklaring
  • Cookieverklaring
  • Kwetsbaarheid melden
  • Registreren
  • Inloggen

Volg ons op facebook

  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op TikTok
  • Volg ons op Instagram
Alle rechten voorbehouden © Heel Holland Bakt 2025.