E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Ga naar de inhoud
  • Inloggen
  • Registreren
Lees voor
Omroep MAX
NPO Start
Heel Holland Bakt Heel Holland Bakt
  • Home
  • Recepten
  • Bakken
    • Inspiratie
    • Bakhulp
    • Instructievideo's
    • Begrippen & technieken
    • Vraagbaak
  • Programma
    • Nieuws
    • Uitzendingen
    • Kandidaten
    • Videosnacks
    • Aanmelden
  • Registreren
  • Inloggen
  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op TikTok
  • Volg ons op Instagram
Inloggen

Artikelen

Sorteren op Datum ▼
  • Sorteren op naam
  • Sorteren op datum
Bakbasis met Robèrt: soepel decoratiebeslag

Bakbasis met Robèrt: soepel decoratiebeslag

Tom verlaat in aflevering 5 de tent: “Het was een ervaring die ik voor geen goud had willen missen”

Tom verlaat in aflevering 5 de tent: “Het was een ervaring die ik voor geen goud had willen missen”

Thema surprise: gevulde cake, speculaas, borstplaat en surprisetaarten

Thema surprise: gevulde cake, speculaas, borstplaat en surprisetaarten

Van Sint tot speculaas: de verhalen achter onze lekkerste decembertraditie

Van Sint tot speculaas: de verhalen achter onze lekkerste decembertraditie

De perfecte gevulde cake: zo blijft je vulling precies waar jij ’m wilt

De perfecte gevulde cake: zo blijft je vulling precies waar jij ’m wilt

Bakbasis met Robèrt: krokant hazelnootschuim

Bakbasis met Robèrt: krokant hazelnootschuim

Anneke verlaat de tent: “Het was intens, pittig, maar ik had het voor geen goud willen missen”

Anneke verlaat de tent: “Het was intens, pittig, maar ik had het voor geen goud willen missen”

Verdraaid lekker: hazelnootschuim schnitt, kaasvlinders en draaimolentaarten

Verdraaid lekker: hazelnootschuim schnitt, kaasvlinders en draaimolentaarten

De schnitt: al generaties lang een favoriet

De schnitt: al generaties lang een favoriet

Daan verlaat als 3e de tent: “Het was een harstikke mooi avontuur”

Daan verlaat als 3e de tent: “Het was een harstikke mooi avontuur”

Sticky toffee-taarten, bourdaloue-perentaarten en donuttorens: het thema is Zoet

Sticky toffee-taarten, bourdaloue-perentaarten en donuttorens: het thema is Zoet

Bakbasis met Robèrt: zo maak je de lekkerste frangipane

Bakbasis met Robèrt: zo maak je de lekkerste frangipane

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • …
  • 108
  • 109
Max Omroep MAX
Alle rechten voorbehouden © Heel Holland Bakt 2025.

Overzicht

  • Over Heel Holland Bakt
  • Recepten
  • Nieuws
  • Uitzendingen
  • Sitemap
  • Registreren
  • Inloggen

Service

  • Over Omroep MAX
  • Pers
  • Contact
  • Algemene voorwaarden
  • Privacyverklaring
  • Cookieverklaring
  • Kwetsbaarheid melden
  • Registreren
  • Inloggen

Volg ons op facebook

  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op TikTok
  • Volg ons op Instagram
Alle rechten voorbehouden © Heel Holland Bakt 2025.