Om te kunnen reageren moet u zich eerst registreren.

Inloggen Registreren
Merlijn van de Sande
Merlijn van de Sande

Chiffon cake

In het recept voor de chiffon cake van Mercedes wordt niet benoemd welke doorsnee de cakevorm moet hebben. Zouden jullie dat kunnen vermelden? Alvast bedankt!
Beste Merlijn, Bedankt voor je berichtje en leuk dat je de chiffon cake van Mercedes wilt gaan bakken. We hebben het even voor je nagevraagd. De cakevorm had een doorsnede van 26 centimeter. We zullen het ook aanpassen in het recept!
Susie Rotscheid
Susie Rotscheid

cranberry compote bovenop sloffenbodem?

Ik heb net een Sloffenring gekregen en wil proberen het recept van Robert. Denk u dat het lekker zou zijn met een zelfgemaakte cranberry compote zou zijn? (Dit zijn rauwe cranberries gemengd met sinaasappelrasp, aardbeien, Gran Manier en suiker.)
Dag Susie, wat leuk dat je aan de slag gaat met het recept van Robèrt (https://www.heelhollandbakt.nl/recepten/sloffenbodem-van-robert/). Daarin staan ook linkjes naar een abrikozen- en zomerfruitslof. En net als voor de bakkers in de tent geldt, dat je soms moet experimenteren met verschillende smaakcombinaties! ;) Veel bakplezier!
Chantal Gameren
Chantal Gameren

Zonnebloem vlechtbrood

In het recept staat niet vermeld hoeveel gram vruchtenpoeder in het recept moet kunnen jullie dit vermelden in het recept?
Dag Chantal, bedankt voor je reactie! We hebben het aangepast in het recept. Je hebt 100 gram vruchtenbroodpoeder nodig voor het maken van het deeg. Veel bakplezier! Redactie Heel Holland Bakt
Susie Rotscheid
Susie Rotscheid

Toevoeging aan recepten?

Hallo Janny, U en Robèrt geven altijd interessante commentaar op alle baksels. Is het mogelijk die te bij te zetten bij de verschillende recepten (of in ieder geval kunt u aangeven welke het beste was)? Soms vergeet ik welke het was dat u het beste vondt. Dank u wel. Susie
Dag Susie, Bedankt voor je suggestie en fijn dat je naar het programma kijkt! Wanneer mensen een recept maken geven ze het ook soms een aantal sterren mee, daaraan kun je ook zien hoe de recepten worden gewaardeerd. Je ziet de sterren bij het recept staan. Veel bakplezier! Groetjes, Redactie Heel Holland Bakt