E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Ga naar de inhoud
  • Inloggen
  • Registreren
Lees voor
Omroep MAX
NPO Start
Heel Holland Bakt Heel Holland Bakt
  • Home
  • Recepten
  • Bakken
    • Inspiratie
    • Bakhulp
    • Instructievideo's
    • Begrippen & technieken
    • Vraagbaak
  • Programma
    • Nieuws
    • Uitzendingen
    • Kandidaten
    • Doorbakken
    • Aanmelden
    • Videosnacks
  • Registreren
  • Inloggen
  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op TikTok
  • Volg ons op Instagram
Inloggen

Artikelen

Sorteren op Datum ▼
  • Sorteren op naam
  • Sorteren op datum
Heel Holland Bakt Kids: geniet eind september weer van een nieuw seizoen!

Heel Holland Bakt Kids: geniet eind september weer van een nieuw seizoen!

Appelcider wentelteefjes uit de oven

Appelcider wentelteefjes uit de oven

De beste manieren om je decoraties vast te plakken aan je baksels

De beste manieren om je decoraties vast te plakken aan je baksels

Klassieker met een twist: carrot cake in koekjesvorm

Klassieker met een twist: carrot cake in koekjesvorm

De snickerdoodle: het koekje met kaneelsuiker dat je nog niet kent

De snickerdoodle: het koekje met kaneelsuiker dat je nog niet kent

Dít is de datum waarop je kunt gaan genieten van Heel Holland Bakt seizoen 13!

Dít is de datum waarop je kunt gaan genieten van Heel Holland Bakt seizoen 13!

Nieuw jurylid HHB Kids: zo maken jonge bakkers indruk op Nick Toet

Nieuw jurylid HHB Kids: zo maken jonge bakkers indruk op Nick Toet

12 seizoenen vol baksels, zóveel hebben Janny en Robèrt geproefd door de jaren heen

12 seizoenen vol baksels, zóveel hebben Janny en Robèrt geproefd door de jaren heen

Klassieker met een twist: miso koggetjes

Klassieker met een twist: miso koggetjes

4 x de populairste Heel Holland Bakt recepten met de exotische smaak van kokosnoot

4 x de populairste Heel Holland Bakt recepten met de exotische smaak van kokosnoot

Voorkom een misbaksel, dit is waarom deeg moet rusten in de koelkast

Voorkom een misbaksel, dit is waarom deeg moet rusten in de koelkast

Harde basterdsuiker heel makkelijk weer zacht maken

Harde basterdsuiker heel makkelijk weer zacht maken

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • …
  • 103
  • 104
Max Omroep MAX
Alle rechten voorbehouden © Heel Holland Bakt 2025.

Overzicht

  • Over Heel Holland Bakt
  • Recepten
  • Nieuws
  • Uitzendingen
  • Sitemap
  • Registreren
  • Inloggen

Service

  • Over Omroep MAX
  • Pers
  • Contact
  • Algemene voorwaarden
  • Privacyverklaring
  • Cookieverklaring
  • Kwetsbaarheid melden
  • Registreren
  • Inloggen

Volg ons op facebook

  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op TikTok
  • Volg ons op Instagram
Alle rechten voorbehouden © Heel Holland Bakt 2025.