E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Ga naar de inhoud
  • Inloggen
  • Registreren
Lees voor
Omroep MAX
NPO Start
Heel Holland Bakt Heel Holland Bakt
  • Home
  • Recepten
  • Bakken
    • Inspiratie
    • Bakhulp
    • Instructievideo's
    • Begrippen & technieken
    • Vraagbaak
  • Programma
    • Nieuws
    • Uitzendingen
    • Kandidaten
    • Videosnacks
    • Aanmelden
  • Registreren
  • Inloggen
  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op TikTok
  • Volg ons op Instagram
Inloggen

Artikelen

Sorteren op Datum ▼
  • Sorteren op naam
  • Sorteren op datum
‘Wat gebeurt er nou met al die taarten?!’ Janny en Robèrt geven antwoord op de meestgestelde vragen

‘Wat gebeurt er nou met al die taarten?!’ Janny en Robèrt geven antwoord op de meestgestelde vragen

Deze kerst op tv: een exclusief kijkje achter de schermen in Heel Holland Bakt Blikt Terug

Deze kerst op tv: een exclusief kijkje achter de schermen in Heel Holland Bakt Blikt Terug

Jip verlaat deze week de tent: “Ik heb wel de 100ste aflevering gehaald!”

Jip verlaat deze week de tent: “Ik heb wel de 100ste aflevering gehaald!”

Bakbasis met Robèrt: fluweelzacht biscuit

Bakbasis met Robèrt: fluweelzacht biscuit

André verrast de 100-jarige Adri voor de 100ste aflevering van Heel Holland Bakt

André verrast de 100-jarige Adri voor de 100ste aflevering van Heel Holland Bakt

De 100ste aflevering: slagroomtaart, petit glacé en creatieve tententaarten

De 100ste aflevering: slagroomtaart, petit glacé en creatieve tententaarten

De romigste boter ooit en je maakt het met maar 1 ingrediënt

De romigste boter ooit en je maakt het met maar 1 ingrediënt

Tracy verlaat de tent: “Niemand wil als eerste eruit, dat is zo rot”

Tracy verlaat de tent: “Niemand wil als eerste eruit, dat is zo rot”

Thema Koek: Charlotte Russe, Twentse kozakken en spectaculaire fault line taarten

Thema Koek: Charlotte Russe, Twentse kozakken en spectaculaire fault line taarten

Bakbasis met Robèrt: de perfecte bavarois

Bakbasis met Robèrt: de perfecte bavarois

Luxe bananenbrood met amandelspijs en geschaafde amandelen

Luxe bananenbrood met amandelspijs en geschaafde amandelen

Een optische illusie: zo maak je een spectaculaire fault line taart

Een optische illusie: zo maak je een spectaculaire fault line taart

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • …
  • 107
  • 108
Max Omroep MAX
Alle rechten voorbehouden © Heel Holland Bakt 2025.

Overzicht

  • Over Heel Holland Bakt
  • Recepten
  • Nieuws
  • Uitzendingen
  • Sitemap
  • Registreren
  • Inloggen

Service

  • Over Omroep MAX
  • Pers
  • Contact
  • Algemene voorwaarden
  • Privacyverklaring
  • Cookieverklaring
  • Kwetsbaarheid melden
  • Registreren
  • Inloggen

Volg ons op facebook

  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op TikTok
  • Volg ons op Instagram
Alle rechten voorbehouden © Heel Holland Bakt 2025.