E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief
Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.
E-mailadres
(Vereist)
Lees hier de
privacyverklaring
.
Ga naar de inhoud
Inloggen
Registreren
Lees voor
Omroep MAX
NPO Start
Heel Holland Bakt
Home
Recepten
Bakken
Inspiratie
Bakhulp
Instructievideo's
Begrippen & technieken
Vraagbaak
Programma
Nieuws
Uitzendingen
Kandidaten
Videosnacks
Aanmelden
Registreren
Inloggen
Volg ons op Facebook
Volg ons op TikTok
Volg ons op Instagram
Zoeken
Zoeken
Zoeken
Zoeken
Zoeken
Inloggen
Menu
Artikelen
Sorteren op
Datum ▼
Sorteren op naam
Sorteren op datum
‘Wat gebeurt er nou met al die taarten?!’ Janny en Robèrt geven antwoord op de meestgestelde vragen
Deze kerst op tv: een exclusief kijkje achter de schermen in Heel Holland Bakt Blikt Terug
Jip verlaat deze week de tent: “Ik heb wel de 100ste aflevering gehaald!”
Bakbasis met Robèrt: fluweelzacht biscuit
André verrast de 100-jarige Adri voor de 100ste aflevering van Heel Holland Bakt
De 100ste aflevering: slagroomtaart, petit glacé en creatieve tententaarten
De romigste boter ooit en je maakt het met maar 1 ingrediënt
Tracy verlaat de tent: “Niemand wil als eerste eruit, dat is zo rot”
Thema Koek: Charlotte Russe, Twentse kozakken en spectaculaire fault line taarten
Bakbasis met Robèrt: de perfecte bavarois
Luxe bananenbrood met amandelspijs en geschaafde amandelen
Een optische illusie: zo maak je een spectaculaire fault line taart
1
2
3
4
…
107
108