E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Ga naar de inhoud
  • Inloggen
  • Registreren
Lees voor
Omroep MAX
NPO Start
Heel Holland Bakt Heel Holland Bakt
  • Home
  • Recepten
  • Bakken
    • Inspiratie
    • Bakhulp
    • Instructievideo's
    • Begrippen & technieken
    • Vraagbaak
  • Programma
    • Nieuws
    • Uitzendingen
    • Kandidaten
    • Videosnacks
    • Aanmelden
  • Registreren
  • Inloggen
  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op TikTok
  • Volg ons op Instagram
Inloggen

Artikelen

Sorteren op Datum ▼
  • Sorteren op naam
  • Sorteren op datum
De Marie Antoinette-taart: een koninklijke klassieker met Franse flair

De Marie Antoinette-taart: een koninklijke klassieker met Franse flair

Roos haalt de kwartfinale van Heel Holland Bakt: “Ik heb dingen gemaakt en neergezet, wat ik nooit had verwacht te bakken”

Roos haalt de kwartfinale van Heel Holland Bakt: “Ik heb dingen gemaakt en neergezet, wat ik nooit had verwacht te bakken”

Thema Scandinavië: prinsessentaarten, fastelavnsboller en fika

Thema Scandinavië: prinsessentaarten, fastelavnsboller en fika

Bakbasis met Robèrt: zo knoop je kardemombullar

Bakbasis met Robèrt: zo knoop je kardemombullar

Fika-favorieten: Zweedse broodjes die iedere bakliefhebber moet kennen

Fika-favorieten: Zweedse broodjes die iedere bakliefhebber moet kennen

Bakbasis met Robèrt: soepel decoratiebeslag

Bakbasis met Robèrt: soepel decoratiebeslag

Tom verlaat in aflevering 5 de tent: “Het was een ervaring die ik voor geen goud had willen missen”

Tom verlaat in aflevering 5 de tent: “Het was een ervaring die ik voor geen goud had willen missen”

Thema surprise: gevulde cake, speculaas, borstplaat en surprisetaarten

Thema surprise: gevulde cake, speculaas, borstplaat en surprisetaarten

Van Sint tot speculaas: de verhalen achter onze lekkerste decembertraditie

Van Sint tot speculaas: de verhalen achter onze lekkerste decembertraditie

De perfecte gevulde cake: zo blijft je vulling precies waar jij ’m wilt

De perfecte gevulde cake: zo blijft je vulling precies waar jij ’m wilt

Bakbasis met Robèrt: krokant hazelnootschuim

Bakbasis met Robèrt: krokant hazelnootschuim

Anneke verlaat de tent: “Het was intens, pittig, maar ik had het voor geen goud willen missen”

Anneke verlaat de tent: “Het was intens, pittig, maar ik had het voor geen goud willen missen”

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • …
  • 108
  • 109
Max Omroep MAX
Alle rechten voorbehouden © Heel Holland Bakt 2025.

Overzicht

  • Over Heel Holland Bakt
  • Recepten
  • Nieuws
  • Uitzendingen
  • Sitemap
  • Registreren
  • Inloggen

Service

  • Over Omroep MAX
  • Pers
  • Contact
  • Algemene voorwaarden
  • Privacyverklaring
  • Cookieverklaring
  • Kwetsbaarheid melden
  • Registreren
  • Inloggen

Volg ons op facebook

  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op TikTok
  • Volg ons op Instagram
Alle rechten voorbehouden © Heel Holland Bakt 2025.