E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief
Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.
E-mailadres
(Vereist)
Lees hier de
privacyverklaring
.
Ga naar de inhoud
Inloggen
Registreren
Lees voor
Omroep MAX
NPO Start
Heel Holland Bakt
Home
Recepten
Bakken
Inspiratie
Bakhulp
Instructievideo's
Begrippen & technieken
Vraagbaak
Programma
Nieuws
Uitzendingen
Kandidaten
Doorbakken
Aanmelden
Videosnacks
Registreren
Inloggen
Volg ons op Facebook
Volg ons op TikTok
Volg ons op Instagram
Zoeken
Zoeken
Zoeken
Zoeken
Zoeken
Inloggen
Menu
Artikelen
Sorteren op
Datum ▼
Sorteren op naam
Sorteren op datum
Koekjes bakken? Zo kun je koekjesdeeg (lang) bewaren
Zo maak je heel makkelijk aardbeienschelpen
Romige havermout: havermoutpap is gezond, makkelijk en lekker
Doe de test: welk zomerse toetje past bij jou?
Bakken bij hitte: zo doe je het zonder zelf oververhit te raken
High protein ijs: zó maak je dat
Wanneer moet je een bodem eerst blind bakken?
Kersen bewaren, zo doe je dat het beste
André: “We gaan Nhaan vreselijk missen, niet alleen Janny maar wij allemaal”
Kimchi, wij zijn er dol op en dit is waarom
Gewone, bevroren, uit een pot of Amarena: welke kersen gebruik je in een baksel?
Dit is het verschil tussen gele en witte eierkoeken
1
2
3
4
…
99
100