E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Terug

Bekijk Doorbakken op NPO Start

Kijk naar de online serie Doorbakken op NPO Start! Je hebt er geen abonnement voor nodig, wel internet. Benieuwd hoe het zit? Lees 't hier!

Doorbakken-Janny-Andre-1920x1080

In de online serie Doorbakken gaan elke aflevering 2 vrijwilligers – bekende bakfans – de strijd aan in de proefkeuken van Robèrt. Om de stress die de thuisbakkers in Heel Holland Bakt ondervinden zo goed mogelijk na te bootsen, krijgen de vrijwilligers te maken met allerlei afleidende factoren: van binnenstormende fanfares tot een vuurspuwer en van Orgel Joke tot Frank Sinatra.

Afleveringen van Doorbakken

Tijdens het seizoen van Heel Holland Bakt verschijnt er elke zondag een nieuwe aflevering op NPO Start, 8 afleveringen in totaal.

Doorbakken op NPO StartAmmar Bozoglu, Hila Noorzai, Stefania Liberakakis, Jörgen Raymann, Sylvana IJsselmuiden, Irene Moors, Sieneke, Rick Paul van Mulligen, Jetske van den Elsen, Joey Jaq, Sjaak, Klaas van der Eerden, Vivienne van den Assem, Thijs Boermans, Wildebras én Gover Meit (Stefano Keizers) zijn te gast.

Zij gaan de strijd met elkaar én de gevreesde baktentstress aan in de Doorbakken-proefkeuken. Onder leiding van Robèrt en onder toeziend oog van Janny en André.

Bekijk afleveringsinformatie

Kun je NPO Start gratis kijken?

Ja, je kunt de uitzendingen van Doorbakken gratis bekijken op NPO Start. Ga naar de website www.npostart.nl, of download de app in de App Store of via Google Play (als je een Android telefoon hebt).

Bezoek de website

Kun Doorbakken op televisie zien?

Doorbakken is een NPO Start serie. Je kunt de uitzendingen online bekijken via de website of de app. Heb je een smart-tv, dan kun je de uitzendingen bekijken via de app op je televisie. Dit betekent dat je de uitzendingen helaas niet op NPO 1, 2 of 3 kunt zien.

Bekijk Doorbakken op NPO Start

 

Reageren

Je kunt op dit moment niet reageren.