E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Terug

De kers op de taart

Alle fans krijgen een smakelijk toetje voorgeschoteld.

30_6_2016_smaaktnaarmeer_768_432

De kers op de taart

In Smaakt naar meer, gepresenteerd door André van Duin, krijgen de kijkers een smakelijk toetje voorgeschoteld. In elke aflevering wordt de voorgaande Heel Holland Bakt-aflevering na beschouwd.

De meest opvallende (mis)baksels komen – samen met de maker – langs in de studio. Bakfanaten kunnen baksels insturen naar de redactie. Ze maken hiermee kans op prijzen en ze maken kans om met hun baksel in de uitzending te komen!

Een prachtig geslaagd baksel, een misbaksel of foto’s van bakongelukjes; alle foto’s zijn welkom. Wil jij je bakfoto insturen en kans maken op een plek in de uitzending? Per aflevering zijn er 50 plekken beschikbaar.

 

Afvallers en publiek

We zien de baksels en er zal ook wat geproefd worden. Iedere week zitten er een bakexpert, een BBF (Bekende Bak Fan) én een komiek aan tafel.

Wat is er gebeurd in de afgelopen aflevering? Wat ging er mis bij de afvaller? Waarom werd juist die ene kandidaat Meesterbakker en wie ging met de hakken over de sloot naar de volgende aflevering? De afvaller van die week schuift aan om mee te praten. In de laatste aflevering zijn Janny, Robèrt en de 3 finalisten te gast.

Per aflevering zijn er 150 plaatsen in de studio beschikbaar voor publiek. Wil jij een uitzending bijwonen? Meld aan voor de nieuwsbrief, onderaan deze pagina. Zodra er data en tijden bekend zijn krijgen abonnees hiervan bericht.

Reageren

Je kunt op dit moment niet reageren.