E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Terug

Dit zijn de kandidaten van Heel Holland Bakt Kids 2023

Wanneer start het nieuwe seizoen, wie presenteert het en wie zijn de nieuwe bakkers? Hier lees je alles wat je wilt weten over Heel Holland Bakt Kids 2023.

HHB Kids - 2023 - S4 - Groepsfoto BW

Kun jij ook niet wachten tot het nieuwe seizoen begint?! Hier vind je alles wat je moet weten over de kandidaatjes, de jury en de opdrachten.

De nieuwe kandidaten

Ook dit jaar staan er weer 6 bakkoppels in de witte tent. De bakkertjes bakken de sterren van de hemel met hun vader, moeder, oom of tante. Benieuwd wie het zijn?

Dat zie je hier

Wie presenteert Heel Holland Bakt Kids?

Plien van Bennekom is de nieuwe presentator van Heel Holland Bakt Kids. Ze presenteert komend seizoen dé bakwedstrijd voor kleine thuisbakkers. “Nu ik heb kennisgemaakt met Janny en Robèrt, kan ik niet wachten om te beginnen met Heel Holland Bakt Kids! Ik heb er enorm veel zin in!” Bekijk hier hoe ze kennismaakte met Janny en Robèrt.

In de eerste aflevering heten de bakkertjes de nieuwbakken presentator Plien van Bennekom op een bijzondere manier welkom: ze maken een decoratiebeslag met daarop het gezicht van Plien. Het spektakelstuk is een langwerpig boek van koek, met een stuk cake als bladzijde. Wie bakt er volgens het boekje en wie verlaat als eerste de tent?

Wanneer begint het nieuwe seizoen?

Jurylid Janny van der Heijden vertelt in Tijd voor MAX dat we vanaf zaterdag 30 september 2023 weer klaar moeten zitten voor het vierde seizoen van de bakwedstrijd: “We hebben weer goeie bakkertjes en het was weer zo gezellig! Oh, en de bakkoppels maken weer mooie dingen. Kijken!” aldus Janny.

Hoe laat komt het op tv?

Heel Holland Bakt Kids is te zien vanaf zaterdag 30 september 2023, om 19.20 op NPO 3 (ZAPP).

Reageren

Je kunt op dit moment niet reageren.