E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Terug

Bekijk de eerste beelden van seizoen 10!

Seizoen 10 van Heel Holland Bakt begint op zondag 18 december 2022, vanaf 20.30 uur op NPO 1. Kun je niet wachten? Bekijk hier de allereerste beelden!

Accepteer de cookies om dit element te weergeven.

Ben je er klaar voor?!

We hopen dat je na het zien van deze beelden helemaal opgewarmd bent voor de start van het nieuwe seizoen! Kijk elke zondag om 20.30 uur naar NPO 1. En na elke uitzending bakken we online nog even door! Je ziet Doorbakken direct na elke aflevering online, op NPO Start. De uitzendingen van Doorbakken worden gepresenteerd door de winnaar van het vorige seizoen: Enzo Pérès-Labourdette.

Alles over Doorbakken

 

Wie zijn de kandidaten van 2022?

We verwelkomen Amel, Ben, Erna, Fons, Geraldine, Ingrid, Jan, Mercedes, Sander en Zineb in de tent in het jubileumseizoen. Ben jij benieuwd wie ze zijn?
Bekijk de kandidaten

 

Wanneer begint Heel Holland Bakt 2022?

leadertaartHet jubileumseizoen begint op zondag 18 december 2022 vanaf 20.30 uur op NPO 1. In de eerste aflevering storten de bakkers zich op de populairste taart van het programma: de leadertaart! Die mogen de bakkers maken naar eigen inzicht. Volgens recept van onze eigen Robèrt is het een smakelijke taart met pralinébodem en een zachte frambozenmousse.

Bekijk het recept van Robèrt

Reageren

Je kunt op dit moment niet reageren.