E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Terug

Sjaak en Joey Jaq maken bagels

Wie kan het beste bagels bakken? Sjaak en Joey Jaq gaan de uitdaging aan in Doorbakken!

Doorbakken_Portraits_Robert_Sjaak_Joey.jpg

Robèrt test in zijn proefkeuken de opdrachten uit de Heel Holland Bakt-tent op vrijwillige proefpersonen. In aflevering 4 van Doorbakken gaan Sjaak en Joey Jaq de strijd met elkaar aan. Lukt het ze om bagels te maken? Dat zie je in Doorbakken! Vanaf zondag 18 februari 2024 te zien op NPO Start.

Bekijk Doorbakken

Over Doorbakken

Om de stress die de thuisbakkers in Heel Holland Bakt ondervinden zo goed mogelijk na te bootsen, krijgen de vrijwilligers te maken met allerlei afleidende factoren. Sjaak en Joey Jaq gaan met elkaar de strijd aan en maken bagels. Dit ronde broodje, met een gat in het midden, is een echte traditionele lekkernij in Amerika. Reden genoeg voor commentatoren Janny van der Heijden en André van Duin een passende stressfactor de keuken van Robèrt in te sturen.

Doorbakken met Sjaak en Joey Jaq is te zien vanaf zondag 18 februari 2024 op NPO Start.

Bekende vrijwilligers

Mehdi Chafi, beter bekend als Sjaak, is een Nederlandse acteur en rapper. Je kan hem kennen van de film Costa of zijn liedje Trompetisto. Influencer Joey Jaq is een aantal jaar geleden voor de liefde van Amerika naar Nederland verhuisd. Zijn video’s op TikTok en Instagram zijn razend populair onder zijn volgers.

Benieuwd naar andere vrijwilligers in Doorbakken?

Dit zijn ze!

BagelsBagels van Robèrt

Bagels zijn een typische Amerikaanse lekkernij. Het broodje wordt gegeten tijdens het ontbijt of de lunch. Je kan het beleggen met gerookte zalm, roomkaas, dille en kappertjes. Liever een zoete bagel? Kies dan voor chocoladepasta en banaan.

Zelf aan de slag met bagels?

Robèrt laat zien hoe je ze maakt!

Reageren

Je kunt op dit moment niet reageren.