E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Corina

Maak kennis met Corina

Corina is het type ‘powervrouw’. Ze is stoer en zakelijk, maar ook een echte dame. Ze was directeur van haar eigen elektrotechnisch installatiebedrijf, maar moest door de crisis helaas faillissement aanvragen. Corina is zo’n 6 jaar geleden begonnen met bakken. Haar moeder heeft er een hekel aan, dus haar culinaire kennis komt uit boeken en van tv. Ze heeft inmiddels veel bakervaring en gebruikt thuis nooit pakjes en zakjes. Verjaardagen vloeien in de familie uit een waar eet- en drinkfestijn. Stiekem beslag snoepen zal ze niet snel meer doen. Ze is er ooit heel erg ziek van geworden.

Corina en haar man zijn allebei twee keer getrouwd en hebben daar een behoorlijke verzameling kinderen aan overgehouden. Drie kinderen studeren en twee kinderen wonen en werken ergens anders. Het motto van Corina luidt: Bewust leven en mijn talenten optimaal kunnen benutten!

 

Reactie van Corina

Corina moet in aflevering 6 het strijdtoneel verlaten. Haar gevulde brood, bagels en de brioche zijn niet genoeg om de jury te kunnen overtuigen.

Op maandag 13 oktober 2014 vertelt zij in het radioprogramma Wekker-Wakker! over haar ervaringen.

 

Kerst 2015

In 2014 schopt Corina het helaas net niet tot de finale, maar in 2015 krijgt ze de kans zich te revancheren tijdens de kerstuitzendingen. Het lukt daar dan wel de finale te halen, ze grijpt helaas net naast de Heel Holland Bakt kersttrui.

Recepten van
Corina