E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Filiz

Maak kennis met Filiz

Wie is Filiz?

Filiz werkt met veel plezier als HRM adviseur, haar collega’s zijn de trouwste proevers van haar baksels. Naast bakken is ze ook dol op koken. Een paar keer per jaar huurt ze een kookstudio af en geeft ze aan haar collega’s een kookworkshop. Ze is getrouwd, met haar man heeft ze een dochter. Filiz heeft uit een eerdere relatie 2 dochters die ook bij hen wonen. Filiz vindt het bakken pure ontspanning, maar verwent er ook graag anderen mee!

Filiz is een echte fijnproever die gaat voor perfectie. Maar ondanks haar Ammaliavlaai, haar hazelnootschuimtaart en haar Make a wish-cake, kan haar talent niet tippen aan dat van de andere kandidaten in bakweek 3. Filiz moet de bakkerstent in de derde aflevering helaas verlaten.

 

Heel Holland Bakt Nog een keer

In 2021 doet Filiz mee aan Heel Holland Bakt Nog een keer! In 2015 zette Filiz de tent bijna in lichterlaaie… Haar net gebakken koekjes gingen bijna letterlijk in rook op. Gelukkig hielp Robèrt haar uit de brand. Filiz is nog steeds getrouwd met Otto, met 3 kinderen wonen ze in Leiden. Filiz heeft nu 2 banen! Ze is sinds een paar jaar ook stewardess en vliegt heel Europa door.

Recepten van
Filiz