E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Ga naar de inhoud
  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op Twitter
  • Volg ons op Instagram
  • Inloggen
  • Registreren
  • Lees voor
  • Word lid!
  • Omroep MAX Omroep MAX
  • NPO Start NPO
Heel Holland Bakt Heel Holland Bakt
  • Home
  • Recepten
  • Bakken
    • Inspiratie
    • Bakhulp
    • Instructievideo's
    • Begrippen & technieken
    • Vraagbaak
  • Programma
    • Nieuws
    • Uitzendingen
    • Kandidaten
    • Doorbakken
    • Videosnacks
  • Registreren
  • Inloggen
  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op Twitter
  • Volg ons op Instagram
  • Inloggen
  • Registreren
  • Lees voor
  • Word lid!
  • Omroep MAX Omroep MAX
  • NPO Start NPO
Inloggen

Fragmenten

Zin in een kleine snack voor de snelle trek? Stil hier je honger met de leukste korte videofragmenten.

 

 

Voor goede macarons moet je het beslag macaroneren

Voor goede macarons moet je het beslag macaroneren

Maak kennis met Aruna

Maak kennis met Aruna

Maak kennis met Cas

Maak kennis met Cas

Maak kennis met Elly

Maak kennis met Elly

Maak kennis met Kim

Maak kennis met Kim

Maak kennis met Kim

Maak kennis met Kim

Maak kennis met Liesbeth

Maak kennis met Liesbeth

Maak kennis met Maroeska

Maak kennis met Maroeska

Maak kennis met Michel

Maak kennis met Michel

Maak kennis met Nicole

Maak kennis met Nicole

Maak kennis met Vincent

Maak kennis met Vincent

Maak kennis met Hanneke

Maak kennis met Hanneke

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Max Omroep MAX
Alle rechten voorbehouden © Heel Holland Bakt 2023.

Overzicht

  • Over HHB
  • Recepten
  • Nieuws
  • Uitzendingen
  • Sitemap
  • Registreren
  • Inloggen

Service

  • Over Omroep MAX
  • Pers
  • Contact
  • Algemene voorwaarden
  • Privacyverklaring
  • Cookies
  • Registreren
  • Inloggen

Volg ons op facebook

  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op Twitter
  • Volg ons op Instagram
Alle rechten voorbehouden © Heel Holland Bakt 2023.