E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Terug

Dierendag

In de eerste aflevering van Heel Holland Bakt Kids is het thema Dierendag! De bakduo’s betreden voor het eerst de grote befaamde baktent, waar meer dan duidelijk is wat het thema is. Met geiten, ezels, konijnen, een verdwaalde giraffe en een enorme pandabeer is het een gezellige beestenboel. Janny en Robèrt staan te popelen om te beginnen, maar natuurlijk wel op 1,5 meter afstand en met de nodige maatregelen voor corona. En omdat het dierendag is, is Nhaan – de teckel van Janny – ook gezellig van de partij.

Voor de technische opdracht gaan de jonge bakkers aan de slag met dierendonuts. Robèrt heeft de donuts al voorgebakken, de kandidaten trekken al hun creativiteit uit de kast om ze zo mooi mogelijk te versieren. De ouders mogen niet helpen, maar bemoeien zich er vanaf de zijlijn stiekem toch mee. De stalen zenuwen van de bakkertjes wordt gelijk flink op de proef gesteld, want het klokje tikt sneller dan ze lief is…

Voor het spektakelstuk belooft het een hete strijd te worden. De tent verandert langzaam in een grote dierentuin, want de bakduo’s maken een echte dierentaart!

Wie gaat als eerste meesterbakker naar huis? En wie moet helaas de tent verlaten?

Reageren

Je kunt op dit moment niet reageren.