E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Terug

Finale

Goud, glitters en feest! De tent staat er prachtig bij, want het is alweer tijd voor de allerlaatste aflevering van Heel Holland Bakt Kids: de finale! Het wordt hartstikke spannend, want finalisten Sophie en Mirjam, Mees en Bas en Saar en Francis krijgen de laatste kans om zich te bewijzen. Wie wordt de beste juniorthuisbakker van Nederland en neemt die felbegeerde trofee mee naar huis?

Omdat de sky de limit is, gaan de bakkers de hoogte in. Met zagen, schuurpapier en natuurlijk een helm voor de veiligheid, wordt de tent omgetoverd tot een bouwplaats. Voor de technische opdracht maken ze een bouwwerk van koek. Ze mogen zelf bedenken wat ze willen bouwen, dus creativiteit, techniek en netjes werken belangrijk zijn.

Het spektakelstuk is de allerlaatste taart van dit seizoen. De bakkers maken een hobbytaart van minstens 3 lagen. Het is opnieuw heel erg warm in de tent en het is een race tegen de klok, dus het is een uitdaging voor de kandidaten om het hoofd koel te houden. Omdat het zo’n feestelijke uitzending is, zorgt André er ondertussen voor dat de finalisten tijdens het bakken een klein dansje kunnen wagen in de silent disco.

Aan het einde van de dag verzamelen vrienden, familie en oud-kandidaten zich in de tent en komen we erachter welk bakduo André uit de gouden envelop tovert. Wie is de winnaar van Heel Holland Bakt Kids 2020?

Reageren

Je kunt op dit moment niet reageren.