E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Terug

Finale

Tijdens het laatste weekend van dit seizoen gaan de bakkers in de signatuuropdracht aan de slag met een eetbare Rubiks kubus. Smaak en techniek zijn belangrijk, met verschillende herkenbare blokken. Komt alles mooi uit de vorm? Is de chocolade op temperatuur en doet de koeling goed zijn werk?

Voor de technische opdracht maken ze een surprisedessert. Een bol van chocolade, waarin een gebakje verstopt zit. Begrijpen de finalisten hoe de opdracht in elkaar steekt, of is het een grote surprise wat er op de werkbanken verschijnt?

Op de laatste dag worden de meetlinten uitgerold, want de dames maken maar liefst 1,5 meter taartspektakel, zodat er genoeg is voor alle fans die zijn komen aanmoedigen. Een meesterwerk waarbij ze veel kunnen laten zien. Verschillende structuren en smaken, die als 1 geheel moeten samenkomen in deze enorme taart. Haalt iedereen de finish?

Wie laat dit weekend technisch het meeste zien? Wie combineert de mooiste smaken? Wie verbluft de jury voor de laatste keer met haar bakkunsten? Kortom: wie wordt Beste Thuisbakker Nederland seizoen 2019-2020?

Reageren

Je kunt op dit moment niet reageren.