E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Terug

Vakantie

Aloha, bienvenidos! Met nog 5 koppels in de tent is het nog steeds een dolle boel. De zomervakantie is natuurlijk al lang achter de rug, maar de herfstvakantie is wel net begonnen. André heeft de Hawaii-slinger uit de kast gehaald, want het thema deze week is: Vakantie!

Het is opnieuw hartstikke warm in de tent, dus de bakkers houden wederom een bakmarathon. 2 opdrachten, gelijk achter elkaar. Ze beginnen met de technische opdracht: 3 identieke cake-pop-ijsjes. Dit keer mogen de ouders helpen, maar of dat allemaal vlekkeloos verloopt?

Daarna volgt het spektakelstuk: een vakantietaart! Hij moet vrolijk, gezellig en zonnig zijn. Met een ultiem vakantiegevoel en de smaak van vakantie moet natuurlijk terug te proeven zijn in de taart. De kinderen maken zelf het beslag en worden geassisteerd door hun ouders. Met kokosnoten, slippers, flamingo’s, zonnebrillen en een echt zandkasteel is het een zomerse bedoeling. Ondertussen komt André langs met de ijscokar om voor verkoeling te zorgen.

De grote vraag aan het einde van de dag is natuurlijk; wie moet helaas de tent verlaten? En wie sluit deze zonnige vakantie-aflevering af als meesterbakker?

Reageren

Je kunt op dit moment niet reageren.