E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief
Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.
E-mailadres
(Vereist)
Lees hier de
privacyverklaring
.
Ga naar de inhoud
Inloggen
Registreren
Lees voor
Omroep MAX
NPO Start
Heel Holland Bakt
Home
Recepten
Bakken
Inspiratie
Bakhulp
Instructievideo's
Begrippen & technieken
Vraagbaak
Programma
Nieuws
Uitzendingen
Kandidaten
Doorbakken
Aanmelden
Videosnacks
Registreren
Inloggen
Volg ons op Facebook
Volg ons op TikTok
Volg ons op Instagram
Zoeken
Zoeken
Zoeken
Zoeken
Zoeken
Inloggen
Menu
Artikelen
Sorteren op
Datum ▼
Sorteren op naam
Sorteren op datum
Gist en bakpoeder lijken hetzelfde te doen met een baksel. Maar is dat ook zo?
Voor de liefhebbers van kokos: maak bojo (glutenvrije Surinaamse cake)
Volop perenseizoen: dit is wanneer peren rijp zijn en zo bewaar je ze
Pistache bokkenpootjes: deze smaakcombinatie brengt dit klassieke koekje naar een hoger niveau
Janny over de verse Heel Holland Bakt kandidaten: ‘Spannend nieuw seizoen met ijzersterke bakkers’
Een nostalgisch recept uit de oud-Hollandse keuken: Haagse bluf
Dol op matcha? Maak kennis met het stoere broertje: hojicha
Pumpkin spice latte cake met koffie frosting: nóg lekkerder dan het drankje
Chocolate chip kruidnoten: de perfecte combinatie tussen kruidnoten en chocolate chip cookies
Hoe gezond is gember en hoe gebruik je het in een baksel?
Deze blikvanger is verrassend eenvoudig en verrassend smaakvol: perzik-geitenkaasgalette
Haal de Oktoberfest sfeer in huis met deze knusse recepten
1
2
3
4
…
105
106