E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Ga naar de inhoud
  • Inloggen
  • Registreren
Lees voor
Omroep MAX
NPO Start
Heel Holland Bakt Heel Holland Bakt
  • Home
  • Recepten
  • Bakken
    • Inspiratie
    • Bakhulp
    • Instructievideo's
    • Begrippen & technieken
    • Vraagbaak
  • Programma
    • Nieuws
    • Uitzendingen
    • Kandidaten
    • Videosnacks
    • Aanmelden
  • Registreren
  • Inloggen
  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op TikTok
  • Volg ons op Instagram
Inloggen

Artikelen

Sorteren op Datum ▼
  • Sorteren op naam
  • Sorteren op datum
Jip verlaat deze week de tent: “Ik heb wel de 100ste aflevering gehaald!”

Jip verlaat deze week de tent: “Ik heb wel de 100ste aflevering gehaald!”

Bakbasis met Robèrt: fluweelzacht biscuit

Bakbasis met Robèrt: fluweelzacht biscuit

André verrast de 100-jarige Adri voor de 100ste aflevering van Heel Holland Bakt

André verrast de 100-jarige Adri voor de 100ste aflevering van Heel Holland Bakt

De 100ste aflevering: slagroomtaart, petit glacé en creatieve tententaarten

De 100ste aflevering: slagroomtaart, petit glacé en creatieve tententaarten

De romigste boter ooit en je maakt het met maar 1 ingrediënt

De romigste boter ooit en je maakt het met maar 1 ingrediënt

Tracy verlaat de tent: “Niemand wil als eerste eruit, dat is zo rot”

Tracy verlaat de tent: “Niemand wil als eerste eruit, dat is zo rot”

Thema Koek: Charlotte Russe, Twentse kozakken en spectaculaire fault line taarten

Thema Koek: Charlotte Russe, Twentse kozakken en spectaculaire fault line taarten

Bakbasis met Robèrt: de perfecte bavarois

Bakbasis met Robèrt: de perfecte bavarois

Luxe bananenbrood met amandelspijs en geschaafde amandelen

Luxe bananenbrood met amandelspijs en geschaafde amandelen

Een optische illusie: zo maak je een spectaculaire fault line taart

Een optische illusie: zo maak je een spectaculaire fault line taart

Van maple syrup, agavesiroop tot kokosbloesemsiroop: zo kies je altijd de juiste siroop voor je cake of koekje

Van maple syrup, agavesiroop tot kokosbloesemsiroop: zo kies je altijd de juiste siroop voor je cake of koekje

Van signatuur tot spektakel: alle opdrachten van Heel Holland Bakt seizoen 13

Van signatuur tot spektakel: alle opdrachten van Heel Holland Bakt seizoen 13

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • …
  • 107
  • 108
Max Omroep MAX
Alle rechten voorbehouden © Heel Holland Bakt 2025.

Overzicht

  • Over Heel Holland Bakt
  • Recepten
  • Nieuws
  • Uitzendingen
  • Sitemap
  • Registreren
  • Inloggen

Service

  • Over Omroep MAX
  • Pers
  • Contact
  • Algemene voorwaarden
  • Privacyverklaring
  • Cookieverklaring
  • Kwetsbaarheid melden
  • Registreren
  • Inloggen

Volg ons op facebook

  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op TikTok
  • Volg ons op Instagram
Alle rechten voorbehouden © Heel Holland Bakt 2025.