E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Terug

Aran Bade en Shirma Rouse maken pizza in Doorbakken

Na de opnames van Heel Holland Bakt is Robèrt nog lang niet klaar in de keuken. Hij evalueert de opdrachten van het seizoen, door ze te testen op bekende vrijwilligers. In de tweede aflevering nemen Aran Bade en Shirma Rouse het tegen elkaar op. Wie bakt de lekkerste pizza?

Doorbakken Aran Bade en Shirma Rouse

Robèrt test in zijn proefkeuken de opdrachten uit de Heel Holland Bakt-tent op vrijwillige proefpersonen. In de tweede aflevering van Doorbakken nemen Aran Bade en Shirma Rouse het tegen elkaar op. Benieuwd wat ze ervan bakken? Kijk vanaf zondag 3 november 2024 naar de tweede aflevering van Doorbakken op NPO Start. 

Over Doorbakken Doorbakken: André en Janny

Terwijl heel Nederland dacht dat de ovens van Heel Holland Bakt waren afgekoeld, gaat het bakspektakel in het grootste geheim gewoon verder. Aran Bade en Shirma Rouse gaan aan de slag met een Italiaanse klassieker, de pizza! Maar zonder een beetje afleiding zou het maken van een pizza wel erg eenvoudig zijn, toch? Gelukkig hebben Janny en André een verrassing in petto!

Doorbakken met Aran Bade en Shirma Rouse is gratis te zien vanaf zondag 3 november 2024 op NPO Start.

Bekende vrijwilligers

Aran Bade ken je misschien als entertainmentdeskundige en reporter bij RTL Boulevard. Hij is een echte kenner van het songfestival en was dé verslaggever voor het Eurovisiesongfestival in de Italiaanse stad Turijn. Shirma Rouse is soulzangeres, kookboekenschrijfster en heeft haar eigen televisieprogramma op 24Kitchen, Shirma’s Soul Kitchen. In haar kookboeken en kookprogramma tovert ze de smaken van Sint Eustachius en Curaçao op tafel. Maak kan ze ook uit de voeten met de Italiaanse keuken?

Benieuwd naar de andere vrijwilligers in Doorbakken?
Dit zijn ze!

Pizza van Robèrt

Als je aan Italië denkt, dan denk je waarschijnlijk aan pizza! Deze hartige traktatie mag dan ook niet ontbreken bij het thema van deze week. Voor het maken van een pizza heb je maar een paar ingrediënten nodig: bloem, water, olijfolie, zout en gist. Verdeel een laagje (zelfgemaakte) tomatensaus over de pizzabodem, beleg het met je favoriete toppings, schuif ‘m de oven in en genieten maar! Tip: zorg ervoor dat je de pizza niet te dik belegt, zodat de bodem lekker knapperig kan bakken.

Reageren

Je kunt op dit moment niet reageren.