E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Terug

Bekijk de eerste beelden van de finale van Heel Holland Bakt!

Wie wint de finale van Heel Holland Bakt seizoen 11 en krijgt de eretitel Beste Thuisbakker van Nederland? Dat zie je zondag 17 maart!

Finalisten Tim, Aruna en Susan halen nog één keer alles uit de kast om Janny en Robèrt te overtuigen van hun bakkunsten. In de finale van Heel Holland Bakt doen de 3 overgebleven bakkers hun uiterste best om die felbegeerde titel De Beste Thuisbakker van Nederland te bemachtigen.

Opdrachten in de finale

abrikozen tartelettes

De 3 finalisten beginnen direct met de technische opdracht. Robèrt wil daarvoor graag ingepakte tartelettes zien. De bakkers maken eerst een abrikozen tartelette, daarna vouwen ze een roosje van appelschijfjes en dan zit de moeilijkheid ook nog in de staart van deze opdracht. Het taartje moet worden ingepakt met een suikerwerk.

Robèrt deelt zijn recept voor de ingepakte tartelettes

Naar het recept

Het spektakelstuk in de finale

Bruidstaart decoreren

Voor de allerlaatste opdracht van Heel Holland Bakt seizoen 11 krijgen de bakkers maar liefst 7 uur de tijd. Er moet na die tijd een flink spektakel staan: een gestapelde bruidstaart! Wie bakt de beste, lekkerste en mooiste bruidstaart en wint daarmee seizoen 11 van Heel Holland Bakt? Dat zie je in de finale!

Zelf een bruidstaart maken?

Robèrt geeft DECORATIEtips

Finalisten klaar? Bakken maar!

Je ziet deze uitzending van Heel Holland Bakt op zondag 17 maart 2023 vanaf 20.30 uur op NPO 1.

Reageren

Je kunt op dit moment niet reageren.