E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Terug

Dit zijn de finalisten van Heel Holland Bakt seizoen 11

De 3 overgebleven bakkers strijden in een zenuwslopende finale om de titel De Beste Thuisbakker van Nederland. Lees alles over de finalisten!

Heel Holland Bakt - Finalisten S11

De spanning stijgt voor de finale! Wie wordt De Beste Thuisbakker van Nederland? Al 7 weken hebben Aruna, Susan en Tim alles gegeven en nu is de eindstreep in zicht.

De finalisten: Aruna, Susan en Tim

Heel Holland Bakt - Halve FinaleDe eerste finalist van seizoen 11 die bekend werd gemaakt in de halve finale is Tim. Nadat hij werd bekroond tot Meesterbakker, wist hij als eerste een ticket voor de finale te behalen: “Finalist én Meesterbakker! Dat is wel de mooiste manier om de finale te behalen”, aldus Tim. Tweede finalist Aruna is ook door het dolle heen: “Ik ben zo blij! Zo ontzettend blij!”

Tijdens de halve finale van seizoen 11 was het nog even spannend wie de laatste finalist zou worden. Susan en Rudo voelden aankomen dat het een strijd tussen hen werd. Uiteindelijk moest Rudo de tent verlaten en werd Susan de laatste finalist: “Ik ben zelf heel blij, maar ik vind het wel super jammer dat we Rudo moeten missen in de finale.” Rudo reageert zelf: “Het is heel jammer, maar afvallen van deze kanjers is ook minder erg.” Rudo werd 2 keer Meesterbakker en baalt van zijn vertrek uit de tent vlak voor de finale.

Benieuwd naar de reactie van Rudo?

Rudo blikt terug op HHB

Finale opdrachten

De finalisten kunnen in de finale even op adem komen tijdens de eerste opdracht, ze moeten namelijk suikerblazen. Tijdens het spektakelstuk, de tweede en laatste opdracht van het seizoen, moeten de bakkers zich van hun meest romantische kant laten zien. Ze bakken dan een spectaculaire voorjaarsbruidstaart.

Benieuwd naar alle opdrachten van dit seizoen?

Bekijk ze hier

De winnaar van seizoen 11 is…

De spectaculaire bruidstaarten worden gepresenteerd en dan is het de taak aan de jury: ze moeten een winnaar kiezen. Aruna, Susan of Tim: wie wordt De Beste Thuisbakker van Nederland in 2024? Je ziet het op zondag 17 maart 2024 vanaf 20.30 uur op NPO 1!

Reageren

Je kunt op dit moment niet reageren.