E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Terug

Carla: “Ik ga het missen, maar voorlopig bak ik even niet!”

De Haagse Carla heeft een Italiaans temperament. Veel van haar recepten hebben een duidelijke Italiaanse touch. Helaas moet Carla na aflevering 4 de tent verlaten. Ze blikt terug op haar deelname.

carla-1920

Carla is een echte smaakmaker in de tent. Helaas moet ze na aflevering 4 van seizoen 11 de tent verlaten. Ze blikt terug op haar deelname.

Van wie heb je het bakken geleerd?

“Ik heb het bakken van kleins af aan geleerd van mijn moeder en oma.”

Carla - Limoncellove - citroen meringuetaartWat bak je het liefst?

“Mijn ultieme signatuurbaksel is mijn eigen lemon pie. Maar het liefste bak ik crostata of slagroomtruffels. Mijn moeder was gek op crostoli,”

Recept lemon pie Carla

Wat ben jij voor bakker?

“Ik houd me bijna nooit aan een recept! Ik geef er meestal mijn eigen draai aan. Ik ben erg chaotisch in de keuken, dat hebben de kijkers wel kunnen zien.”

Hoe combineerde je (oefenen voor) Heel Holland Bakt met werk en vrije tijd?

“Mijn moeder was net overleden. Verder zorg ik ook voor mijn dementerende vader. Ik kon daarom weinig oefenen. Tegen mijn buren had ik gezegd dat mijn zoon zijn vriendin een aanzoek wilde doen. Ik zou zogenaamd de ring voor hem in een taart verwerken.”

Fruitige cheesecakeHoe kijk je terug op je deelname?

“Ik kijk met een dubbel gevoel terug op mijn Heel Holland Bakt-deelname. Mijn moeder heeft het laatste stukje niet meegekregen, omdat zij overleed. Ik heb veel geleerd over mezelf, maar ook van de medebakkers en Robèrt en Janny. Wat ik graag over zou willen doen is mijn cheesecake. Die bak ik al jaren! Helaas mislukte de cheescake in de tent.”

Net als Carla meedoen aan Heel Holland Bakt? Meld je aan als kandidaat!

Reageren

Je kunt op dit moment niet reageren.