E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Terug

Dit moet je zien: de eerste beelden van seizoen 11

Seizoen 11 van Heel Holland Bakt gaat bijna beginnen, daarom starten we nu alvast met voorpret! Bekijk hier de eerste beelden van het nieuwe seizoen.

kandidaten-hhb-trailer-1920x1080

Nog maar even geduld, vanaf zondag 28 januari is het elfde seizoen van Heel Holland Bakt weer te zien op televisie. Met nieuwe enthousiaste kandidaten, bakken vol smakelijke opdrachten en natuurlijk onze vertrouwde Janny, Robèrt en André.

Eerste beelden van seizoen 11

Je alvast verlekkeren aan mooie beelden uit de tent? Bekijk ze hier!

Accepteer de cookies om dit element te weergeven.

Nog meer voorpret?

Naast de eerste beelden is er nog veel meer voor te proeven. Wat dacht je van de allereerste technische opdracht van seizoen 11? De kandidaten maken Bossche bollen. Wij delen alvast het recept van Robèrt, inclusief handige bakvideo! Even oefenen en dan kijk je aflevering 1 lekker met een zelfgemaakte Bossche bol op schoot.
Recept Bossche bollen

Benieuwd naar alle opdrachten van seizoen 11? De bakkers maken onder andere bokkenpootjes, macarons, Limburgse vlaai, bagels en worstenbroodjes!
Alle opdrachten van seizoen 11

Je ziet Heel Holland Bakt seizoen 11 vanaf zondag 28 januari wekelijks om 20.30 uur op NPO 1. Op de hoogte blijven? Volg ons ook op Instagram!

Doorbakken

Robert in de Doorbakken studioEn we bakken door! In de online serie Doorbakken evalueert Robèrt de opdrachten van Heel Holland Bakt, door ze te testen op bekende bakfans.

Alles over Doorbakken

Reageren

Je kunt op dit moment niet reageren.