E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Terug

Dit zijn alle opdrachten van Heel Holland Bakt seizoen 11

Benieuwd aan welke opdrachten de kandidaten van seizoen 11 zich wagen? Wij zetten ze hier voor je op een rij!

Heel Holland Bakt_Seizoen 11_Opdrachten

Wij zetten hier alle signatuuropdrachten, technische opdrachten en spektakelstukken van seizoen 11 van Heel Holland Bakt voor je op een rij!

Aflevering 1 – Beslag

Bossche BollenIn de eerste aflevering van seizoen 11 gaan de bakkers gelijk aan de (be)slag. Niet geheel toevallig is ‘beslag’ ook het thema van deze week. Een gevulde cake is de eerste opdracht voor de kandidaten, tijdens de technische opdracht maken ze Bossche bollen. De aflevering wordt afgesloten met een waar financierspektakel.

Zondag 28 januari 2024

Zelf Bossche bollen maken?

ROBÈRT LAAT ZIEN HOE HET MOET!

Aflevering 2 – Schuim

BokkenpootjesHet thema in de tweede week is: schuim. De eerste opdracht is een variatie op de traditionele lemon meringue. Voor de technische opdracht moeten bokkenpootjes bereid worden, daarvoor krijgen de bakkers een uur de tijd. Het spektakelstuk, een macaronspektakel, maakt het bakweekend compleet.

Zondag 4 februari 2024

Zelf bokkenpootjes maken?

Robèrt laat zien hoe het moet!

Aflevering 3 – Carnaval

NonnevottenAlaaf! Het thema in aflevering 3 is carnaval. De amateurbakkers starten dan ook met het bakken van eigen worstenbroodjes. Daarna volgt een echt carnavalsgebakje: nonnevotten. Een zoete lekkernij die je knoopt en door kaneelsuiker haalt. In de polonaise gaan André, Janny en Robèrt naar de laatste opdracht, de bakkers volgen met een polonaisespektakel.

Zondag 11 februari 2024

Zelf nonnevotten maken?

Robèrt laat zien hoe het moet!

Aflevering 4 – Amerika

BagelsHet thema is Amerika. Big, bigger, biggest! De bakkers beginnen met de signatuuropdracht: een eigen variatie op de traditionele cheesecake. De technische opdracht is een broodje met een gat in het midden; een bagel. Immens populair in Amerika is de cartoon cake. Dat is dan ook het spektakelstuk van deze week.

Zondag 18 februari 2024

Zelf Bagels maken?

Robèrt laat zien hoe het moet!

Aflevering 5 – Klassiek

HuzarensaladeVoor de signatuuropdracht maken de bakkers een traditionele vlaai. Een echte Limburgse klassieker. Voor de technische opdracht maken ze een nostalgisch en van oudsher banketbakkersproduct: bakjes huzarensalade. Er wordt spectaculair geëindigd met een Hollandse koekjeskroonluchter.

Zondag 25 februari 2024

Zelf bakjes huzarensalade maken?

Robèrt laat zien hoe het moet!

Aflevering 6 – Oost West, Thuis Best

KaramelslofjesHet thema in aflevering 6 is ‘Oost west, thuis best’. De bakkers beginnen met een fruitmand van botercrème. Voor de technische opdracht maken ze karamel slofjes. Geheel in het thema wordt het weekend afgesloten met een ‘bak je droomhuis’-spektakelstuk.

Zondag 3 maart 2024

Zelf karamel slofjes maken?

Robèrt laat zien hoe het moet!

Aflevering 7 – Halve finale

Smaken ‘2 klassieke gebakjes in 1’ ook dubbel zo lekker? De bakkers starten met dit bakexperiment in de halve finale. De technische opdracht is een chocolade tartelette. Tot slot pakken de thuisbakkers uit met een spectaculaire nationale ontbijttafel. Zo hopen ze een plek in de grote finale van Heel Holland Bakt seizoen 11 te bemachtigen.

Zondag 10 maart 2024

Zelf een chocoladetaartje maken?

Robèrt laat zien hoe het moet!

Aflevering 8 – Finale

abrikozen tartelettesDe finalisten kunnen even op adem komen tijdens de eerste opdracht, ze moeten namelijk suikerblazen. Tijdens het spektakelstuk, de laatste opdracht van het seizoen, moeten de bakkers zich van hun meest romantische kant laten zien en een spectaculaire voorjaars bruidstaart bakken.

Zondag 17 maart 2024

Zelf de ingepakte tartelettes maken?

Robèrt deelt zijn recept!

Reageren

Je kunt op dit moment niet reageren.