E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Terug

Heel Vlaanderen Bakt Kids gaat weer van start!

Acht kakelverse bakkers betreden de befaamde witte baktent in Kasteel van Groenenberg in Sint-Pieters-Leeuw, voor Heel Vlaanderen Bakt Kids. Ze bakken er de pannen van de tent en strijden er tegen elkaar om de titel van Beste junior bakker van Vlaanderen.

Heel Vlaanderen Bakt Kids S4

Seizoen 4 van Heel Vlaanderen Bakt Kids belooft weer een spektakel te worden! Met kritische juryleden, zenuwachtige bakkers en een presentator die nog altijd niks van bakken afweet, maar wel een verse lading aan flauwe moppen in petto heeft. Kortom: de perfecte bakmix voor de start van een nieuw seizoen.

De eerste opdracht

Na het eerste startschot van Jeroom kan de bakdroom voor de bakkers écht beginnen. Voor hun allereerste technische opdracht bakken de bakkers een gezichtstaart van iemand naar wie ze opkijken. De meesten kiezen hun moeder als grote voorbeeld, maar Younes gooit het toch over een andere boeg. Hij maakt een taart van zijn nonkel, oftewel: oom. “Die is makkelijk om te maken, die heeft grote oren en is kaal”. Als spektakelstuk maken de bakkers hun droom na in koek.

Wanneer is Heel Vlaanderen Bakt Kids te zien?

Heel Vlaanderen Bakt Kids zie je vanaf 8 juni 2024 elke zaterdag om 18.15 uur bij MAX op NPO Zapp.

Reageren

Je kunt op dit moment niet reageren.