E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Terug

Irene Moors en Rick Paul van Mulligen maken Bossche bollen in Doorbakken

Na de opnames van Heel Holland Bakt wordt er in het grootste geheim doorgebakken. Robèrt evalueert dan de opdrachten van het seizoen, door ze te testen op vrijwilligers. In de eerste aflevering wagen Irene Moors en Rick Paul van Mulligen zich aan het maken van Bossche bollen.

Doorbakken_Rick_Irene-1920

Robèrt van Beckhoven opent zijn eigen proefkeuken voor Doorbakken. Robèrt test de opdrachten uit de Heel Holland Bakt-tent op vrijwillige proefpersonen. In de eerste aflevering gaan acteur Rick Paul van Mulligen en presentatrice Irene Moors de strijd met elkaar aan. Wie bakt de beste Bossche bollen? Dat zie je in Doorbakken! Vanaf zondag 28 januari 2024 te zien op NPO Start.

Bekijk Doorbakken

Over Doorbakken

Doorbakken - A1_Orgel JokeOm de stress die de thuisbakkers in Heel Holland Bakt ondervinden zo goed mogelijk na te bootsen, krijgen de vrijwilligers te maken met allerlei afleidende factoren. Irene Moors en Rick Paul van Mulligen krijgen daarom bezoek van een bekende muzikale gast! Kunnen ze de gezellige deuntjes van Orgel Joke weerstaan tijdens het bakken?

Bekende vrijwilligers

Rick Paul van Mulligen kun je kennen van zijn rol als Harm-Jan in de televisieserie A’dam en E.V.A. en recent als deelnemer aan het Amazon Prime-programma Last One Laughing. Irene Moors is één van de grote sterren uit de TV kantine en was jarenlang onderdeel van een legendarisch TV duo. Zij presenteerde zelfs een seizoen van Doorbakken!

Benieuwd naar andere vrijwilligers in Doorbakken?

Dit zijn ze!

Bossche bollen van Robèrt

Doorbakken - A1_Bossche bollenRick Paul en Irene maken Bossche bollen! Deze ultieme Brabantse lekkernij is een klassieker van soezendeeg, chocolade en slagroom. De grootste uitdaging bij het maken van de Bossche bol zit volgens Robèrt in het soezenbeslag: “Let goed op de verhouding tussen de bloem en het ei. Precies genoeg ei toevoegen is het moeilijkste van het soezenbeslag. Iets teveel ei en je hebt geen Bossche bollen meer.”

Zelf Bossche bollen maken?

Robèrt laat zien hoe het moet

Reageren

Je kunt op dit moment niet reageren.