E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Terug

Heel Holland Bakt Kids: sportieve taarten

Het schijnt goed voor je te zijn, sporten. Maar HHB Kids-presentator Plien vindt het helemaal niks: "Je haren blijven plakken aan je gezicht, je krijgt er een zwetende rug van en je gaat stinken." Of deze taarten ook goed voor je gezondheid zijn is maar de vraag... Lekker zijn ze in ieder geval!

HHBk afl 4 Hannah

De kandidaatjes van seizoen 4 van Heel Holland Bakt Kids stijden in aflevering 4 voor een plekje in de finale. Ze maken een taart van hun favoriete sport. Hockey, boksen, waterpolo en schaatsen; ze kiezen allemaal een leuk onderwerp. Benieuwd naar de recepten?

Chip chop en scoor taarten

Chip chop en scoor

Hockey is de favoriete sport van Mira, daarom maakt zij een hockey taart. De smaak in de taart wordt afwisselend door knapperige pinda’s en karamel-zeezout.  Ook zit er een heerlijke bananenmousse in. De taart wordt afgesmeerd met botercrème zo groen als gras, met een hockeystick die dwars door de taart heen steekt.

Naar het recept

Op zoek naar de zwakke plek

Op zoek naar de zwakke plekJur zit op kickboksen, hij maakt een boksring na. De bokshandschoenen en de medaille zijn van fondant en met rode dropveters maakt hij de touwen van de ring na. De smaken van zijn taart zijn verrassend: limoen en vlierbloesem.

Naar het recept

Buiten-Aarts Lekker! Sport

Buiten-Aarts Lekker!

Hannah maakt een aanmoedigingstaart, special voor het vrouwenteam waterpolo die dit jaar wereldkampioen zijn geworden. De keeper van de ploeg heet van Aarts, daarom heet haar taart ‘Buiten-Aarts Lekker!’ De bal op de taart komt net op het water, waardoor je een grote splash kunt zien.

Naar het recept

Blij dat ik glij

Blij dat ik glij

Een mango-kokos plaattaart met mangocremeux is de basis van de schaatsbaantaart van Floris. Met gingerbreadkoek maakt hij een scorebord en een schaatser. De tribune is gemaakt van blondies.

Naar het recept

Meer bakinspiratie?

bekijk Wintersport recepten

Reageren

Je kunt op dit moment niet reageren.