E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Terug

Vanaf deze datum is The Great British Bake Off weer te zien!

Fan van de Britse versie van Heel Holland Bakt? Dan hebben we goed nieuws: The Great British Bake Off is vanaf déze datum weer te bekijken bij MAX.

The_Great_British_Bake_Off_S13_Group_Shot_004 BW

Leuk nieuws: The Great British Bake Off is weer te zien bij MAX. In de tuinen van Welford Park wordt de beroemde tent van Groot-Brittannië weer opgezet en gaan 12 fanatieke bakkers aan de slag met de leukste opdrachten. Ze maken onder andere een minisandwichtaart, pan dulce, taco’s tijdens de Mexicaanse week én een Halloween-piñata. Wie wordt de beste thuisbakker van Groot-Brittannië dit dertiende seizoen?

De eerste opdracht

De serie van The Great British Bake Off begint met een taartweek: het is de eerste keer dat de bakkers indruk kunnen maken op de jury. Bij de signatuuropdracht maken de kandidaten twaalf identieke mini sandwichtaarten. De bakkers mogen zelf de vorm en de smaken bepalen en een deegsoort naar eigen keuze gebruiken. Daarna liggen onder een geruit kleedje de ingrediënten klaar voor de eerste technische opdracht: een gelaagde red velvet taart. Als spektakelstuk maken de bakkers van biscuitdeeg een 3D-replica van een huis dat ze nauw aan het hart ligt.

Wanneer begint The Great British Bake Off?

Vanaf 10 juni 2023 om 10.30 uur kun je elke zaterdag genieten van The Great British Bake Off, bij MAX op NPO 2. Alle afleveringen zijn vanaf 24 mei ook te zien op NPO Plus.

Uitzendingen (gratis) terugkijken kan via NPO Start:
Terugkijken

Meer leuk nieuws:

Dit is de nieuwe presentator van Heel Holland Bakt Kids

Reageren

Je kunt op dit moment niet reageren.