E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Terug

Vanaf deze datum zie je Heel Holland Bakt seizoen 11 op tv

Bakkers klaar? Bakken maar! Vanaf zondag 28 januari 2024 is Heel Holland Bakt terug op televisie met het 11e seizoen.

Heel Holland Bakt - Seizoen 11 - Elvin Boer

Juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven en presentator André van Duin ontvangen weer 10 thuisbakkers in de tent, voor seizoen 11 van Heel Holland Bakt. Het recept is onveranderd; 10 kandidaten proberen de jury én de kijker te imponeren met hun indrukwekkende bakcreaties.

Klassiekers in een nieuw jasje

“De nieuwe reeks belooft één groot bakfeest te worden. Het elfde seizoen heeft veel verrassingen en diverse klassiekers in petto. Wij kijken met veel plezier uit naar 28 januari. De zondag wordt weer bakdag!”, aldus juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven.

Hoe laat begint Heel Holland Bakt 2024?

Seizoen 11 van Heel Holland Bakt zie je vanaf zondag 28 januari 2024 wekelijks om 20.25 uur op NPO 1.

Doorbakken

Fans die klaar zijn voor meer, zitten na de uitzending van Heel Holland Bakt weer goed met Doorbakken. Deze online serie is vanaf 28 januari wekelijks te zien op NPO Start. In een nieuw (bakkers)jasje wel te verstaan.

Bak mee!

Kun je ook niet wachten tot het nieuwe seizoen weer op televisie te zien is? Hier vind je fijne bakinspiratie voor de broodnodige voorpret!

De kandidaten van seizoen 11

Op deze website vind je binnenkort meer over alle kandidaten en de opdrachten van het nieuwe seizoen. Blijf ook op de hoogte via onze HHB Instagram, Facebook én de wekelijkse digitale nieuwsbrief! Meld je hieronder aan voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Reageren

Je kunt op dit moment niet reageren.