E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Terug

Winnares Mercedes beantwoordt vragen van Instagram

Winnares Mercedes kreeg via Instagram heel veel vragen over haar deelname aan Heel Holland Bakt, de winst van het seizoen en liefde voor bakken. Ze beantwoordt alle vragen in deze video!

Accepteer de cookies om dit element te weergeven.

“Wat wil je graag in je leven nog bakken? Waar komt je passie voor bakken vandaan? Wat vond je het leukste moment in de tent? En wilde je altijd al meedoen?” Winnares Mercedes beantwoordt in deze video deze (en nog veel meer andere) kijkersvragen die Instagram-volgers aan haar stelden.

Bokaal kapot?

De grote vraag is natuurlijk: hoe is het met de bokaal van chocolade die Mercedes won in de finale? In de video vertelt ze dat de bokaal per ongeluk iets is beschadigd op de terugweg naar huis. Maar doordat haar vader de bokaal eigenhandig probeerde te maken, vindt Mercedes hem nóg wat mooier. “Er zit nu ook een stukje van mijn vader in en niet alleen meer van Robèrt.”

De reactie van Mercedes

“Toen ik hoorde dat ik gewonnen had, was ik helemaal in shock. Ik was heel vaak tweede met opdrachten, dus ik twijfelde heel erg of ik het zou worden. Toen ik mijn naam hoorde dacht ik: ‘wat gebeurt er nou weer!?’ Ik hoopte dat het geen droom was en dat ik opeens wakker zou worden in de hotelkamer, terwijl ik nog moest bakken. Gelukkig was dat niet zo. Ik was ontzettend blij en trots!”

Bekijk hier de video met haar eerste reactie

Bekijk ook het hele interview met Mercedes!

LEES INTERVIEW

Meer van Mercedes zien en al haar recepten bekijken?

ALLES OVER MERCEDES

Finale gemist?

Bekijk hier de finale van Heel Holland Bakt (nog een keer)!

FINALE BEKIJKEN

Reageren

Je kunt op dit moment niet reageren.