E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Beth

Maak kennis met Beth

Beth (36) groeide op in Engeland en woont momenteel samen met haar vriendin in Utrecht. Ze werkt als Business manager bij Nike en bakt in haar vrije tijd al zo’n 10 jaar. Ze heeft thuis veel geleerd van haar moeder. Vooral haar brownies, naar het recept van haar zus, zijn populair bij vrienden. Zo heeft ze de brownies ooit ingezet als ‘opkikkertje’ voor haar hockeyteam. Wel stiekem, want eigenlijk mochten ze niets ‘slechts’ eten. Beth heeft met het nationale team van het Verenigd Koninkrijk twee keer meegedaan aan de Olympische Spelen. Ooit wil ze een café openen met eigen baksels.

Tijdens de kerstuitzendingen van 2015 wil Beth kans maken op de titel ‘Beste Kerstbakker van Nederland’. Na de eerste uitzending moet ze helaas vertrekken.

 

Reactie Beth

Beth stond samen met Anouk en Menno in de finale van Heel Holland Bakt. Menno werd de winnaar, maar op maandag 27 oktober waren alle finalisten en de jury te gast in Wekker-Wakker!
 

Kerst 2015

Tijdens de kerstuitzendingen van 2015 wil Beth kans maken op de titel ‘Beste Kerstbakker van Nederland’. Na de eerste uitzending moet ze helaas al vertrekken.