E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Maartje

Wat bakt Maartje ervan?

Ondanks het feit dat Maartje met haar 24 jaar de jongste bakster is, weet ze de jury keer op keer weer te verrassen met haar culinaire kunstwerken. Van haar zoete oranjevlaai met mandarijn tot aan haar kleurrijke Eat your heart out-taart met een driekleuren biscuit en een vleugje champagne, niks is haar te gek.

Ondanks haar inzet weet ze de jury in bakweek vijf helaas niet te overtuigen met haar drie zuster-soezen en haar robuust uitziende L’amour-taart, die niet helemaal uitpakte zoals ze had gewild.

 

Reactie van Maartje

Maartje floreert op de helft van de competitie. Ze wordt meesterbakker! Helaas moet ze na 5 afleveringen de baktent verlaten.

Op maandag 5 oktober vertelt ze over haar ervaring met Heel Holland Bakt in het radioprogramma Wekker-Wakker! en op televisie in Tijd voor MAX.

 

Wie is Maartje?

Maartje is met haar 24 jaar de jongste van het stel. Op jonge leeftijd is ze al behoorlijk gesetteld. Ze heeft onlangs een huisje gekocht met haar vriend en werkt fulltime als juriste. Maartje besteedt veel tijd en aandacht aan haar grootste hobby bakken. ‘Eten’ is haar leven, zowel koken als bakken vindt ze heerlijke bezigheden.

Ze is ooit samen met haar moeder begonnen, maar heeft zichzelf vooral de laatste jaren verder ontwikkeld. Vorig jaar won ze ‘Heel Alphen Bakt’.