E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Terug

Achter de schermen: de stylist van Janny van der Heijden over haar kleding

Het thema van aflevering 4 van seizoen 11 is: Amerika. Stylist Bjorn kleedt Janny van der Heijden en André van Duin voor Heel Holland Bakt. Hij grijpt de kans om te laten zien wat zijn werk inhoudt in deze video: 'Bjorn in the USA'.

Accepteer de cookies om dit element te weergeven.

Al sinds het eerste seizoen van Heel Holland Bakt krijgen we veel vragen over de kleding van Janny van der Heijden. Voor één keer laat de vaste stylist van Janny en André zich voor de camera zien: om hun kledinggeheimen te onthullen!

De kleding van Janny van der Heijden

Bjorn in the USA - Tv Kantine - Jurk van JannyStylist Bjorn werkt al jaren met Janny. De ‘druppeljurk’ sprong er direct tussenuit. “Die druppeljurk was het succes! Zelfs in de TV kantine was de jurk te zien!”

De jurk ging zijn eigen leven leiden, nadat André in de Heel Holland Bakt-tent zei: “Ik hoor hier iets druppelen.” Iedereen wilde weten waar de jurk vandaan kwam. “Het is altijd leuk als mensen iets over de outfits zeggen. Maar als het zoiets groots wordt, dan denk ik altijd maar: dan hebben we het goed gedaan.” zegt Bjorn.

Hoe gaat Janny’s stylist te werk?

Bjorn: “Toen ik Janny leerde kennen droeg Janny geen enkele broek. Toen zij mij dat vertelde dacht ik: oké, dat mijn eerste uitdaging die ik aanga. Nu zijn we zo ver dat ze bijna alleen maar broeken draagt.” Meer weten over de kledingkeuzes van Bjorn? Bekijk de video en zie hoe hij het kledingrek van Janny en André doorneemt en vertelt hoe hij kledingkeuzes maakt.

Bjorn spreekt ook met de visagiste over bijpassende make-up van Janny. En wat er gebeurt als er taart morst op de kleding…

Achter de schermen van Heel Holland Bakt

Wie doet alle afwas? Wat gebeurt er met alle overgebleven taarten? En waar staat de tent? We nemen je mee achter de schermen!
Achter de schermen

Reageren

Je kunt op dit moment niet reageren.