E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Terug

Artikelen Tompouce Challenge

Zelf aan de slag met je eigen tompouce? In dit artikel vind je tips, video's en inspiratie.

HHB

Artikelen Tompouce Challenge

Aan de slag met je eigen tompouce? In dit artikel geven we je tips en tricks om je op weg te helpen. Bekijk ook alle inzendingen van de Koninklijke Tompouce Challenge!

 

De klassieke tompouce

Een klassieke tompouce bestaan uit 4 elementen: een dunne bodem van bladerdeeg, een romige vulling, een dun bladerdeegdakje en een glazuur waarmee je het dakje bedekt. Robèrt laat je in deze video zien hoe je de klassieke tompouce zelf kunt maken.

 

Een extra feestelijke tompouce is natuurlijk de oranje tompouce, met een oranje fondantlaag. Perfect voor Koningsdag! Robert laat je in deze video zien hoe je hem opbouwt en hoe je hem vervolgens eet. Want daar zijn de meningen nog wel over verdeeld.

Bekijk de video

 

Bladerdeegkoning

Robèrt is onze koning van het bladerdeeg. Je kunt bladerdeeg natuurlijk kant-en-klaar kopen in de winkel, maar zelf maken is lekkerder en leuker. Misschien denk je: daar begin ik niet aan, veel te moeilijk. Maar dat valt reuze mee! Het kost alleen wat tijd, omdat je het deeg tussendoor steeds moet terugkoelen. Maar met dat thuiswerken hoeft ook dat geen belemmering te zijn. Robèrt laat je in deze video stap voor stap zien hoe je zelf bladerdeeg maakt.

Zelf bladerdeeg maken

 

Reageren

Je kunt op dit moment niet reageren.