E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Terug

Bakkermakkers klaar? Heel Holland Bakt Kids kijken maar!

Heel Holland Bakt Kids staat op het punt van beginnen! Nog maar een paar weekjes slapen en dan gaan de zes nieuwe bakkoppels de strijd met elkaar aan in de HHB-tent.

Heel Holland Bakt Kids - seizoen 4

Je hebt het goed gehoord, Heel Holland Bakt Kids staat op het punt van beginnen. Jurylid Janny van der Heijden vertelt in Tijd voor MAX dat we vanaf zaterdag 30 september 2023 weer klaar kunnen zitten voor het vierde seizoen van de bakwedstrijd: “We hebben weer goeie bakkertjes en het was weer zo gezellig! Oh, en de bakkoppels maken weer mooie dingen. Dus kijken!” aldus Janny.

Nieuwe presentator Heel Holland Bakt Kids

Plien van BennekomUiteraard is Robèrt van Beckhoven ook weer van de partij om het jury duo compleet te maken. Wel staat er dit jaar een nieuwe presentator in de tent, niemand minder dan Plien van Bennekom! “Nu ik heb kennisgemaakt met Janny en Robèrt, kan ik niet wachten om te beginnen met dit programma! Ik heb er enorm veel zin in!” vertelde Plien eerder al in haar kennismaking:

Bekijk de kennismaking

Binnenkort worden de kandidaten van seizoen vier bekend gemaakt. Heel Holland Bakt Kids is te zien vanaf 30 september om 19.20 op NPO 3 (ZAPP).

Reageren

Je kunt op dit moment niet reageren.