E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Terug

Bekijk de eerste beelden van Doorbakken met Donnie

We gaan weer doorbakken! In de zesde aflevering gaat Robèrt aan de bak met Donnie. Bekijk hier alvast de eerste beelden!

Accepteer de cookies om dit element te weergeven.

In de zesde aflevering van Doorbakken is rapper Donnie te gast in de bakkerij van Robèrt. Hij is groot bakliefhebber en heeft zelfs een diploma van de opleiding Brood en Banket. Samen met Robèrt gaat Donnie aan de slag met de spuitopdracht, een technische opdracht en een smaaktest.

Frituurfeest met Donnie

Donnie in DoorbakkenDonnie is naast rapper, een grote frituurliefhebber en wordt ook wel ‘Mister frituur’ genoemd. Zijn favoriete plek is de snackbar. Hij zou er het liefst zelf eentje openen! Het kan dan ook niet anders dan dat Robèrt een opdracht heeft bedacht waar een frituurpan voor nodig is: loempia’s. Weet Donnie zijn bijnaam eer aan te doen?

Chinees nieuwjaar met Enzo

In de tent staat in aflever 6 Chinees Nieuwjaar centraal. Een feest van draken, vuurwerk en veel kleur. In Amsterdam is de grote man achter dit feest Won Yip. Ook wel bekend als de Koning van de Dam. Hij neemt Enzo mee door Amsterdams Chinatown. Daar sluiten oud-deelnemers van Heel Holland Bakt: Annemarie, Chun en Vanessa zich bij hen aan, tijdens een traditionele drakendans. Met z’n allen luiden ze het Chinees Nieuwjaar in, met vuurwerk en traditionele Chinese hapjes.

Uitzending Doorbakken met Donnie

De uitzending van Doorbakken zie je direct na aflevering 6 van Heel Holland Bakt op NPO Start. Je kunt Doorbakken hier gratis bekijken.

NPO START

Reageren

Je kunt op dit moment niet reageren.