E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Terug

De finalisten van seizoen 10!

De finalisten van Heel Holland Bakt seizoen 10 zijn bekend, dit jaar zijn dat er 4! Mercedes, Jan, Amel en Zineb strijden om de winst. Het belooft een zinderende finale te worden! Bekijk hier alvast de eerste beelden en lees alles over de finalisten van seizoen 10.

finalistenhhb-1920x1080

Dit zijn ze dan: de finalisten van seizoen 10! Amel, Jan, Zineb en Mercedes trekken de ovenwanten uit de kast. Wie wint de finale van Heel Holland Bakt seizoen 10?

4 finalisten

Dit jaar zijn er 4 finalisten die de tent mogen betreden! Jan, Amel, Mercedes en Zineb strijden om de winst. Zineb was ziek tijdens de halve finale, de jury besloot daarom alle bakkers een eerlijke kans op de winst te geven in de finale.

Over de halve finale

Zineb

Zineb (36) werkt als management ondersteuner op een ministerie. Ze leerde bakken van haar moeder, ze bakt nog veel uit haar handgeschreven receptenboekje.

Alles over Zineb

Mercedes

Mercedes (26) kickbokst graag en werkt als digital marketeer bij KNGF Geleidehonden. Haar liefde voor bakken is er altijd geweest.
Alles over Mercedes

Jan

Jan (43) is tegelzetter. Als kind bakte hij graag met zijn moeder en droomde hij van een carrière als bakker.

Alles over Jan

Amel

Amel (40) is een energieke vrouw, die weinig stilzit. Voor de liefde verhuisde ze van Algerije naar Nederland. De liefde voor bakken komt van het bakken tijdens het Suikerfeest.

Alles over Amel

 

Eerste beelden van de finale

De finalisten gaan tot het uiterste om de titel te veroveren. De slingers hangen al in de tent, maar nog geen tijd voor feest. De bakkers moeten namelijk aan de slag met de technische opdracht: Nhaan van chocolade! Het allerlaatste baksel van dit seizoen is een waar spektakelstuk; een grote taart waarbij diverse technieken worden toegepast. Bekijk hieronder alvast de eerste beelden!

Accepteer de cookies om dit element te weergeven.

Finale Heel Holland Bakt 2023

Je ziet de finale van Heel Holland Bakt 2023 op zondag 5 februari 2023 vanaf 20.25 uur op NPO 1. Heb je een uitzending gemist of wil je alle afleveringen nog eens zien?

Bekijk uitzendingen

Aanmelden voor Heel Holland Bakt

Wil jij zelf in de tent staan? Dan kun je je aanmelden voor het volgende seizoen! Voor twijfelaars is er ook een handige zelftest.

Aanmelden nieuw seizoen

Reageren

Je kunt op dit moment niet reageren.