E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Terug

Eva Simons in Doorbakken

Ook dit jaar gaan we weer doorbakken. In de eerste aflevering bakt Robèrt samen met zangeres Eva Simons. "Ik zette bijna een keer het huis in brand!"

Robèrt en Eva

In deze eerste aflevering van Doorbakken is zangeres Eva Simons, onder andere bekend van haar grote hit met will.i.am, te gast in de bakkerij van Robèrt. Ze gaan samen aan de slag met de spuitopdracht, een technische opdracht en een smaaktest.

Een ander recept

Doorbakken bevat dit jaar een aantal andere ingrediënten. Het is voor het eerst te zien op NPO Start. Robèrt duikt de keuken in met bekende bakfans, Enzo (winnaar van seizoen 9) gaat langs bij oud-kandidaten van de afgelopen 10 jaar én er worden exclusieve beelden getoond vanuit de tent.

De kuif van Eva Simons

Omdat Eva bekend staat om haar grote kuif, die fier omhoog staat, bedacht Robèrt een passende technische opdracht: een soufflé. Eva staat graag in de keuken, maar vertelt aan Robèrt dat ze met een brander bijna haar huis in brand zette. Als dat maar goed gaat…

Zelf aan de slag met de amandelsoufflé?

BEKIJK het recept

Hoe is nu het met oud-kandidaat Rutger?

Verder zie je in deze eerste aflevering niet eerder vertoonde beelden vanuit de tent. En Enzo gaat langs bij oud-winnaars en -bakkers. Deze keer is dat de allereerste winnaar van Heel Holland Bakt, Rutger. Hoe heeft het winnen van het programma zijn leven veranderd?

Uitzending Doorbakken

De uitzending van Doorbakken zie je direct na de uitzending op NPO Start. Je kunt Doorbakken hier ook terugkijken.

NPO START

 

Vanaf zondag 18 december 2022 te zien rond 21.15 uur op NPO Start.

Reageren

Je kunt op dit moment niet reageren.