E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Terug

Donny Ronny en Ammar Bozoglu maken huzarensalade in Doorbakken

Na de opnames van Heel Holland Bakt wordt er in het grootste geheim doorgebakken. Robèrt evalueert dan de opdrachten van het seizoen, door ze te testen op vrijwilligers. In de vijfde aflevering wagen Donny Ronny en Ammar Bozoglu zich aan het maken van huzarensalade.

Doorbakken - Doorbakken - Gover Meit en Ammar Bozoglu

Robèrt van Beckhoven opent zijn eigen proefkeuken voor Doorbakken. Robèrt test de opdrachten uit de Heel Holland Bakt-tent op vrijwillige proefpersonen. In de vijfde aflevering gaan cabaretier Donny Ronny en zanger Ammar Bozoglu de strijd met elkaar aan. Wie bakt de beste huzarensalade? Dat zie je in Doorbakken! Vanaf zondag 25 februari 2024 te zien op NPO Start.

Bekijk Doorbakken

Over Doorbakken

Deeg bakken en degens kruisen. Om de stress die de thuisbakkers in Heel Holland Bakt ondervinden zo goed mogelijk na te bootsen, krijgen de vrijwilligers te maken met allerlei afleidende factoren. Donny Ronny en Ammar Bozoglu krijgen daarom bezoek van 2 echte ridders! Weten zij de rust en concentratie te behouden tijdens dit spectaculaire optreden?

Bekende vrijwilligers

Gover Meit, beter bekend als Stefano Keizers of Donny Ronny, is een Nederlandse cabaretier. Je kan hem kennen van het televisieprogramma Meastro of zijn creatieve theatervoorstellingen. Ammar Bozoglu is een Nederlandse volkszanger. Ammar is doorgebroken met een video waarin hij een liedje van André Hazes zong, in de kebabwinkel van zijn neef.

Benieuwd naar andere vrijwilligers in Doorbakken?

Dit zijn ze!

Huzarensalade van Robèrt

Donny en Ammar gaan aan de slag met huzarensalade. Deze salade zit boordevol aardappelen, vlees, groente, augurken en mayonaise. Je kan het eten als voorgerecht, lunchgerecht of als bijgerecht bij een lopend buffet of BBQ.

Huzarensalade zelf maken?

Robèrt laat zien hoe het moet!

Reageren

Je kunt op dit moment niet reageren.