E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Terug

Hila Noorzai en Stefania Liberakakis maken een chocoladetaart in Doorbakken

Na de opnames van Heel Holland Bakt wordt er in het grootste geheim doorgebakken. Robèrt evalueert dan de opdrachten van het seizoen, door ze te testen op vrijwilligers. In de zevende aflevering doen Hila Noorzai en Stefania Liberakakis een poging om een spectaculaire chocoladetaart te maken.

Doorbakken - A7

Robèrt van Beckhoven opent zijn eigen proefkeuken voor Doorbakken. Robèrt test de opdrachten uit de Heel Holland Bakt-tent op vrijwillige proefpersonen. In de zevende aflevering gaan presentatrice Hila Noorzai en Stefania Liberakakis de strijd met elkaar aan. Wie maakt de beste chocoladetaart? Dat zie je in Doorbakken! Vanaf zondag 10 maart 2024 te zien op NPO Start.

Bekijk Doorbakken

Over Doorbakken

Om de stress die de thuisbakkers in Heel Holland Bakt ondervinden zo goed mogelijk na te bootsen, krijgen de vrijwilligers te maken met allerlei afleidende factoren. Hila Noorzai en Stefania Liberakakis worden verrast door magiër Tjikkoen d’Obika. Kunnen ze deze magische act weerstaan tijdens het bakken?

Bekende vrijwilligers Doorbakken_Portraits_Hila

Hila Noorzai is een Nederlandse presentatrice, columnist en radio-dj. Je kan haar kennen van haar deelname aan het televisieprogramma Wie is de mol?. Stefania Liberakakis is een Grieks-Nederlandse zangeres. In 2020 vertegenwoordigde zij Griekenland op het Eurovisiesongfestival met het liedje SUPERG!RL.

Benieuwd naar andere vrijwilligers in Doorbakken?

Dit zijn ze!

Chocoladetaart van Robèrt

Bijna iedereen is er dol op: chocoladetaart. Je hebt ze in allerlei verschillende soorten en maten. Van een chocoladetaart met rood fruit tot een chocoladetaart met hazelnootpraline en van een witte chocoladetaart met pistache tot een chocoladetaart met gouden bonbons, je kan het zo gek niet bedenken. Deze variant van Robèrt is eigenlijk een grote moelleux.

Wil je zelf chocoladetaart maken?

Robèrt laat zien hoe het moet!

Reageren

Je kunt op dit moment niet reageren.