E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Terug

Jörgen Raymann en Sylvana IJsselmuiden maken een champagnetaart in Doorbakken

Na de opnames van Heel Holland Bakt wordt er in het grootste geheim doorgebakken. Robèrt evalueert dan de opdrachten van het seizoen, door ze te testen op vrijwilligers. In de achtste en laatste aflevering wagen Jörgen Raymann en Sylvana IJsselmuiden zich aan het maken van een champagnetaart.

Doorbakken - A8

Robèrt van Beckhoven opent zijn eigen proefkeuken voor Doorbakken. Robèrt test de opdrachten uit de Heel Holland Bakt-tent op vrijwillige proefpersonen. In de achtste aflevering gaan cabaretier Jörgen Raymann en presentatrice Sylvana IJsselmuiden de uitdaging aan. Wie maakt de lekkerste champagnetaart? Dat zie je in Doorbakken! Vanaf zondag 17 maart 2024 te zien op NPO Start.

Bekijk Doorbakken

Over Doorbakken

Om de stress die de thuisbakkers in Heel Holland Bakt ondervinden zo goed mogelijk na te bootsen, krijgen de vrijwilligers te maken met allerlei afleidende factoren. Jörgen Raymann en Sylvana IJsselmuiden krijgen bezoek van een strijkkwartet. Weten zij hun focus te behouden of worden ze meegesleept door de betoverende klanken van dit muzikale viertal?

Bekende vrijwilligers Doorbakken_Portraits_Sylvana

Jörgen Raymann is een Nederlands-Surinaamse cabaretier, presentator en acteur. Je kan hem kennen van zijn deelname aan het televisieprogramma De Verraders en de film Tuintje in mijn hart. Sylvana IJsselmuiden is presentatrice, heeft haar eigen radioprogramma op Radio4all en deed in 2021 mee aan het televisieprogramma Expeditie Robinson.

Benieuwd naar andere vrijwilligers in Doorbakken?

Dit zijn ze!

Reageren

Je kunt op dit moment niet reageren.