E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Terug

Kasteelvrouwe Emmy in Doorbakken

We gaan weer Doorbakken! In de derde aflevering gaat Robèrt aan de bak met kasteelvrouwe Emmy Postma.

Emmy + Robèrt

Kasteelvrouwe Emmy bakt door

Emmy Postma, die ook wel bekend staat als Kasteelvrouwe Emmy, is in de derde aflevering van Doorbakken te gast in de bakkerij van Robèrt. Ze houdt van bakken en kijkt graag naar Heel Holland Bakt. Samen gaan Emmy en Robèrt aan de slag met de spuitopdracht, een technische opdracht en een smaaktest.

Een ander recept

Doorbakken bevat dit seizoen een aantal andere ingrediënten. Het is voor het eerst te zien op NPO Start. Robèrt duikt de keuken in met bekende bakfans, Enzo gaat langs bij oud-kandidaten van de afgelopen 10 jaar én er worden exclusieve beelden getoond vanuit de tent.

Een Frans kasteel

In haar kasteel in Frankrijk staat Emmy het ene moment met een kwast en hamer in de hand. Het volgende moment serveert ze een diner of ontbijt aan haar gasten. Ze is van alle markten thuis! Om een beetje in de Franse kasteelsferen te blijven, bedenkt Robèrt een toepasselijke opdracht: ze bakken samen kasteel petit fours.

Wil je zelf petit fours maken?

Naar het recept

Hoe is het met Elly?

Enzo is groot kunstliefhebber, dus hij kan zich goed vinden in het thema van de derde aflevering: van Gogh. Hij voegt zijn 2 passies, bakken en kunst, samen en gaat naar foodkunstenaar Jasper Uddink ten Cate. Maar dat doet hij niet alleen. Hij gaat samen met Elly. Zij haalde net de tent niet, na het bakkamp in het seizoen van 2018. Ze is dol op schilderen!

Uitzending Doorbakken

De uitzending van Doorbakken zie je direct na de uitzending van Heel Holland Bakt, op NPO Start. Je kunt Doorbakken hier gratis kijken.

NPO START

De uitzending met kasteelvrouwe Emmy is vanaf zondag 1 januari 2023 te zien rond 21.15 uur op NPO Start.

Ruben Nicolai in Doorbakken

Ben je ook benieuwd hoe Ruben Nicolai het er vanaf bracht in de bakkerij van Robèrt?

BEKIJK AFLEVERING 2 

Reageren

Je kunt op dit moment niet reageren.