E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Terug

Narics bakt nog een keer

In 2021 staat Narcis nog een laatste keer in de HHB-tent, ze blikt terug op haar deelnames en haar ervaringen in de tent.

narcis1920x1080-2021

Narcis bakt nog een keer

Baba au rhumNarcis neemt in 2013 deel aan het allereerste seizoen van Heel Holland Bakt. Ze verrast de jury met haar creatieve en smakelijke baksels. De bakster schopt het dan zelfs tot de finale! In 2015 doet ze mee aan de speciale kerstuitzendingen. Ze maakt dan onder andere een indrukkwekkende ‘Baba au rhum’, waar Janny en Robèrt dolenthousiast over zijn. In 2021 staat Narcis nog een laatste keer in de HHB-tent, ze blikt terug op haar deelnames en haar ervaringen in de tent.

 

Gevulde Baba au Rhum

 

Mijn beste signatuurbaksel allertijden is:

Mijn beste signatuurbaksel is mijn merengue-rol met anijsroom en geroosterde vijgen, die maakte ik tijdens mijn eerste deelname in 2013.

Bekijk recept

 

Dit moment in de tent vergeet ik nooit meer:

Ik ben een enorme fan van The Great British Bake Off. Om dan zelf de tent binnen te lopen én mee te mogen doen was heel indrukwekkend.

 

Dit zou ik graag over willen doen:

Mijn paté en croûte! Die maakte ik tijdens aflevering 2 van Heel Holland Bakt Nog een keer. Ik heb er veel werk aan gehad en maakte hem in zo’n mooie vorm. Hij was niet goed afgekoeld toen we hem eruit haalden, het was gedoemd om te mislukken. Zonde!

 

Dit heb ik in de HHB-tent geleerd:

NarcisJe staat er in de HHB-tent nooit alleen voor. Ondanks de ‘concurrentie’ zijn medebakkers altijd bereid om je te helpen!

 

Zo bereid ik me voor op een bakweekend in de tent:

Heel veel oefenen door te bakken! Dat doe ik thuis in mijn eigen keuken.

 

Deze bakker bewonder ik enorm:

Cees Holtkamp, hij is ouderwets goed. Hij heeft geen moderne fratsen maar zijn baksels zien er altijd prachtig uit en zijn fantastisch lekker, zowel zoet als hartig. Zijn filmpjes op YouTube hebben me enorm geholpen.

 

Deze opdracht heeft me bloed, zweet en geschifte slagroom gekost:

Taart van NarcisMijn chocoladetaart ‘De Toren van Pistache’ uit de laatste aflevering van HHB Nog een keer. Thuis had ik zoveel verschillende methodes uitgeprobeerd en dan nog had ik enorme stress in de tent.

 

Zo is het om een echte HHBN’er te zijn:

Ik ben geen bekende bakker, maar ik heb wel veel leuke reacties gehad op mijn deelnames.

 

Dit leven is er ná de HHB-tent:

Na Heel Holland Bakt is er voor mij niet veel veranderd. Ik heb nog steeds mijn drukke baan als receptioniste. Thuis bak ik nog steeds voor mijn plezier!

 

Meer van Narcis zien?

Bekijk hier video’s van de deelname van Narcis in 2013.

Alles over Narcis

Reageren

Je kunt op dit moment niet reageren.