E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Terug

Nieuw seizoen van The Great British Bake Off

De beroemde tent staat weer fier overeind in Welford Park en dat kan maar één ding betekenen: The Great British Bake Off is terug!

Juryleden Paul Hollywood en Prue Leith - The Great British Bake Off

Bakers Ready? 12 Britse bakkers staan te popelen om de strijd aan te gaan in een nieuw seizoen van de Engelse versie van Heel Holland Bakt!

Nieuwe presentator

Presentatoren Noel Fielding en Alison Hammond - The Great British Bake OffPresentator Noel Fielding is weer van de partij in de baktent, maar hij wordt dit seizoen bijgestaan door een nieuwe presentator: Alison Hammond. Samen loodsen zij de nieuwste lichting bakkers door de 30 opdrachten die juryleden Paul Hollywood en Prue Leith voor ze hebben bedacht.

De eerste opdracht

Traditiegetrouw begint The Great British Bake Off met Taartweek. Voor de signatuuropdracht moeten de bakkers een taart van biscuitdeeg met verticale lagen maken. En voor de technische opdracht liggen de ingrediënten voor de bekende chocoladetaart klaar. Paul wil dat ze de Great British Bake Off-chocoladetaart maken, de taart met de beroemde ontbrekende framboos.

Bij het spektakelstuk kunnen de bakkers hun bouwkundige vaardigheden laten zien: een taart van biscuitdeeg waarin dieren een hoofdrol spelen. 12 bakkers, 3 opdrachten. Wie wordt de eerst sterbakker en wie moet als eerste de tent verlaten?

Vanaf wanneer is The Great British Bake Off te zien?

Het nieuwe seizoen zie je vanaf zondag 14 juli om 18.50 uur bij MAX op NPO 1.

Lees meer over de Heel Holland Bakt-varianten:

Heel Holland Bakt de wereld rond

Reageren

Je kunt op dit moment niet reageren.