E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Terug

Raad waar de grote HHB-taart staat

We beginnen seizoen 10 van Heel Holland Bakt met een grote taart, ergens verstopt in Nederland...! Raad jij waar de taart staat?

Vind de Grote Taart

Taart verstopt in Nederland

Op zondag 18 december 2022 gaat het kakelverse tiende seizoen van Heel Holland Bakt van start. Dit jubileum laten we uiteraard niet onopgemerkt voorbijgaan.

Op een prominente plek in Nederland verschijnt een grote HHB-taart. Waar? Dat is geheim… Aan de fans van Heel Holland Bakt de taak om erachter te komen waar de grote taart zich bevindt. Raad jij de locatie? Dan maak je kans op een prachtige prijs!

Hints voor de grote taart

Uiteraard geven we je hints, om de plek te ontdekken! Van dinsdag 6 tot en met maandag 12 december 2022 geeft Janny aanwijzingen. Dat doet ze in het radioprogramma Lunch Lekker met Daniel Dekker en op deze website. Elke dag kun je een nieuw vakje in de kalender openen. Zo kom je erachter waar de grote Heel Holland Bakt-taart staat. Verzamel alle hints en vul de locatie in op maandag 12 december; dat kun je doen in het laatste vakje van de kalender. Onder de deelnemers met het juiste antwoord verloten we een mooi HHB-pakket!

Bakkermakkers klaar? Zoeken maar!

BEKIJK HINTS IN DE kalender

Reageren

Je kunt op dit moment niet reageren.