E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Terug

Ruben Nicolai in Doorbakken

We gaan weer doorbakken! In de tweede aflevering gaat Robèrt aan de bak met Ruben Nicolai.

ruben-nicolai-robert-1920

Ruben Nicolai bakt door

Ruben Nicolai is in de tweede aflevering van Doorbakken te gast in de bakkerij van Robèrt. De 2 kennen elkaar al van The Masked Singer, waar Ruben presenteerde en Robèrt uit een berenpak verscheen. Samen gaan ze aan de slag met de spuitopdracht, een technische opdracht en een smaaktest.

Een ander recept

Doorbakken bevat dit jaar een aantal andere ingrediënten. Het is voor het eerst te zien op NPO Start. Robèrt duikt de keuken in met bekende bakfans, Enzo (winnaar van seizoen 9) gaat langs bij oud-kandidaten van de afgelopen 10 jaar én er worden exclusieve beelden getoond vanuit de tent.

The Masked Singer met Ruben Nicolai

De technische opdracht bevat een knipoog naar het berenpak van The Masked Singer: de chocozoenen die Ruben Nicolai mag maken zijn namelijk beremoeilijk. Ruben kan niet goed multitasken in de keuken want meer dan 1 pan op het vuur zetten is voor hem is al een uitdaging. Maar zijn dochter is zo’n fan van Heel Holland Bakt, dat hij de kans wel móest grijpen om met Robèrt in de keuken te staan. Robèrt grijpt daarentegen zijn kans om nog een liedje te zingen die hij al had ingestudeerd. We zijn heel benieuwd hoe dat klinkt…

Hoe is het nu met oud-kandidaat Dagmar?

Zes jaar geleden maakte Nederland kennis met de bakkende burgemeester Dagmar. Ze moest toen als eerste bakker de tent verlaten. Hoe zou het nu met haar zijn? En denkt ze nog vaak terug aan haar tulband die niet uit de vorm widle komen? Enzo zoekt haar op bij haar nieuwe werkplek. Hij heeft als verrassing oud-finalist Francis meegenomen. Met z’n drietjes verruilen ze de slagroomspuit voor een graffitispuitbus en leggen ze hun wens voor het nieuwe jaar vast op een Amsterdamse muur.

Uitzending Doorbakken

De uitzending van Doorbakken zie je direct na de uitzending op NPO Start. Je kunt Doorbakken hier gratis kijken.

NPO START

De uitzending van Ruben Nicolai is vanaf zondag 25 december 2022 te zien rond 21.15 uur op NPO Start.

Eva Simons in Doorbakken

Ben je ook benieuwd hoe Eva Simons het er vanaf bracht in de bakkerij van Robèrt?

Bekijk AFLEVERING 1 

 

Reageren

Je kunt op dit moment niet reageren.