E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Terug

Sieneke en Wildebras maken nonnevotten voor carnaval

Wie kan het beste nonnevotten bakken? Sieneke en Wildebras gaan de uitdaging aan in Doorbakken!

Doorbakken_Robert_Wildebras_Sieneke-1920

Robèrt test in zijn proefkeuken de opdrachten uit de Heel Holland Bakt-tent op vrijwillige proefpersonen. In aflevering 3 van Doorbakken gaan Sieneke en Wildebras de strijd met elkaar aan. Lukt het ze om nonnevotten te maken? Dat zie je in Doorbakken! Vanaf zondag 11 februari 2024 te zien op NPO Start.

Bekijk Doorbakken

Over Doorbakken

Wildebras in DoorbakkenOm de stress die de thuisbakkers in Heel Holland Bakt ondervinden zo goed mogelijk na te bootsen, krijgen de vrijwilligers te maken met allerlei afleidende factoren. Sieneke en Wildebras gaan met elkaar de strijd aan om Nonnevotten te maken. Deze Limburgse lekkernij wordt vaak gegeten tijdens carnaval. Reden genoeg voor commentatoren Janny van der Heijden en André van Duin een passende stressfactor de keuken van Robèrt in te sturen.

Doorbakken met Sieneke en Wildebras is te zien vanaf zondag 11 februari 2024 op NPO Start.

Bekende vrijwilligers

Sieneke is een Nederlandse zangeres. Veel mensen kennen haar door haar deelname aan het Eurovisiesongfestival in 2010. Gabriel Martina is influencer en TikTok-fenomeen die bekend is onder de naam Wildebras. Hij presenteert Wilde Buren op NPO Zapp.

Benieuwd naar andere vrijwilligers in Doorbakken?

Dit zijn ze!

NonnevottenNonnevotten van Robèrt

Nonnevotten: een echte Limburgse carnavalslekkernij. Je knoopt het deeg, frituurt de nonnevotten en haalt ze door de kaneelsuiker. Super lekker en vullend!

Zelf aan de bak met nonnevotten?

Robèrt laat zien hoe je ze maakt

Reageren

Je kunt op dit moment niet reageren.